Dynamic Sales

Categorii

Vezi si alte recomandari

EATON MOELLER - BBA0K-32-PI - BUSBAR ADAPTER, CIRCUIT BREAKER

EATON MOELLER - BBA0K-32-PI - BUSBAR ADAPTER, CIRCUIT BREAKER
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
609,55 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL46681
Adaugă la favorite0
Descriere
Adaptorul pentru bare colectoare Eaton MOELLER BBA0K-32-PI este un accesoriu de înaltă calitate, conceput special pentru utilizarea cu întreruptoarele Eaton PKZM0?-PI, PKE12?-PI și PKE32?-PI. Acest produs de înaltă performanță și fiabilitate asigură o conexiune sigură și eficientă între întreruptoarele menționate și barele colectoare. Adaptorul pentru bare colectoare permite o montare ușoară și rapidă a întreruptoarelor pe barea colectoră, facilitând astfel configurarea și instalarea sistemului electric. Cu ajutorul acestui accesoriu, se asigură o conexiune stabilă și sigură între întreruptor și barea colectoră, evitându-se astfel defectele sau întreruperile neprevăzute în funcționarea sistemului electric. BBA0K-32-PI este proiectat pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Este fabricat din materiale durabile și rezistente la uzură, care îi conferă o lungă durată de viață și rezistență la condițiile de mediu. De asemenea, acest adaptor este dotat cu caracteristici de protecție suplimentare, precum izolație electrică și sistem de prindere sigur, asigurând o utilizare sigură și fiabilă. Cu designul său compact și ergonomic, acest adaptor pentru bare colectoare se integrează perfect în orice sistem electric, permițând o operațiune ușoară și fiabilă. Indiferent de aplicație, produsul EATON MOELLER - BBA0K-32-PI - BUSBAR ADAPTER, CIRCUIT BREAKER reprezintă o alegere excelentă pentru toți profesioniștii din domeniul electric, asigurând calitate și performanță pe termen lung.
Detalii produs
CL46681

Fișă produs

Tip accesoriu
Adaptor pentru bare colectoare
Pentru utilizare cu
Întreruptoare Eaton PKZM0?-PI, PKE12?-PI, PKE32?-PI

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare