Categorii

EATON MOELLER - A-PKZ0(120V60HZ)-PI - SHUNT TRIP, CIRCUIT BREAKER

EATON MOELLER - A-PKZ0(120V60HZ)-PI - SHUNT TRIP, CIRCUIT BREAKER
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
469,87 RON (inclusiv TVA) 543,81 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL47093
Adaugă la favorite0
Descriere
A-PKZ0(120V60HZ)-PI - SHUNT TRIP, CIRCUIT BREAKER este un accesoriu de tip shunt trip dezvoltat de Eaton Moeller. Acesta este conceput special pentru utilizare cu întreruptoarele Eaton PKZM0, PKZM4, PKZM0-T, PKM0 și PKZM01,furnizând conectivitate și funcționalitate suplimentară. Caracteristica principală a acestui produs este funcția de shunt trip, care permite întreruperea circuitelor electrice în condiții de siguranță și eficientă în cazul unor evenimente nedorite. Cu ajutorul acestui accesoriu, utilizatorii pot acționa întrerupătorul într-un mod controlat, asigurând oprirea și izolarea liniei de alimentare. Eaton Moeller este una dintre cele mai renumite companii de profil, recunoscută pentru produsele sale de înaltă calitate și fiabilitate. A-PKZ0(120V60HZ)-PI, de asemenea, respectă acele standarde ridicate, oferind o funcționare fiabilă și sigură. Este proiectat pentru a rezista la condiții de mediu dificile și este construit din materiale durabile, asigurând o viață lungă a produsului. Cu ajutorul acestui accesoriu, utilizatorii pot extinde capacitățile întrerupătoarelor Eaton PKZ, permitând controlul și protecția suplimentară a sistemelor electrice. Fiind ușor de montat și de utilizat, acest accesoriu devine o soluție eficientă pentru orice aplicație care necesită protecție îmbunătățită și control sporit al circuitelor electrice.
Detalii produs
CL47093

Fișă produs

Tip accesoriu
Shunt Trip
Pentru utilizare cu
Întreruptoare Eaton PKZM0, PKZM4, PKZM0-T, PKM0, PKZM01, PKE

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare