Categorii

Vezi si alte recomandari

EATON BUSSMANN - S506-1-R - Fuse, Cartridge, Time Delay, 1 A, 250 V, 5mm x 20mm, S506

EATON BUSSMANN - S506-1-R - Fuse, Cartridge, Time Delay, 1 A, 250 V, 5mm x 20mm, S506
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
2,90 RON (inclusiv TVA)
Cantitatea minimă pentru a comanda acest produs este de 10.
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL67845
Adaugă la favorite0
Descriere
EATON BUSSMANN - S506-1-R - Siguranță, Cartuș, Întârziere, 1 A, 250 V, 5mm x 20mm, S506 Siguranța S506-1-R de la EATON BUSSMANN face parte din gama de produse S506 și este ideală pentru protejarea circuitelor electrice. Cu o tensiune nominală de 250 V și un curent nominal de 1 A, această siguranță oferă o protecție fiabilă împotriva suprasarcinilor și scurtcircuitelor. Prin caracteristica sa de întârziere, S506-1-R este perfect adaptată pentru aplicațiile care necesită o capacitate de rupere mare a curentului AC. Aceasta înseamnă că siguranța poate rezista la lovituri de curent de până la 35 A fără să se deterioreze, asigurând astfel că echipamentele și circuitele electrice rămân protejate. Cu dimensiunea sa metrică de 5mm x 20mm, această siguranță poate fi ușor integrată în diverse sisteme și panouri electrice. De asemenea, S506-1-R are un design compact și robust, care îi conferă rezistență și durabilitate în condiții diverse de funcționare. Echipată cu tehnologie avansată și respectând cele mai înalte standarde de calitate, siguranța EATON BUSSMANN S506-1-R este alegerea perfectă pentru a asigura protecția optimă a circuitelor electrice în diverse aplicații industriale și comerciale.
Detalii produs
CL67845

Fișă produs

Curentul siguranței
1 A
Gamă de produse
S506
Tensiune nominală VAC
250 V
Lovitură caracteristică
Întârziere
Dimensiunea siguranței metrice
5mm x 20mm
Capacitate de rupere curent AC
35 A

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare