Categorii

Vezi si alte recomandari

EATON BUSSMANN - S505-4-R - Fuse, Cartridge, Time Delay, 4 A, 250 V, 5mm x 20mm, 0.2" x 0.79", S505

EATON BUSSMANN - S505-4-R - Fuse, Cartridge, Time Delay, 4 A, 250 V, 5mm x 20mm, 0.2" x 0.79", S505
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
2,21 RON (inclusiv TVA)
Cantitatea minimă pentru a comanda acest produs este de 10.
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL67860
Adaugă la favorite0
Descriere
CPR: Încă nu calificat
EATON BUSSMANN - S505-4-R - Siguranță, cartuș, întârziere, 4 A, 250 V, 5 mm x 20 mm, 0.2" x 0.79", S505 EATON BUSSMANN - S505-4-R este o siguranță de cartuș cu întârziere, potrivită pentru protejarea diferitelor echipamente electrice și electronice. Această siguranță face parte din gama de produse S505 oferită de EATON BUSSMANN și este recunoscută pentru nivelul ridicat de siguranță și performanță pe care îl oferă. Una dintre caracteristicile importante ale acestei siguranțe este gama largă de aplicabilitate. Poate fi utilizată în diverse domenii, cum ar fi industria, rezidențial și comercial. Datorită capacității sale de 4 A și tensiunii nominale de 250 VAC, siguranța S505-4-R poate proteja o gamă variată de echipamente și circuite. Dimensiunea siguranței, măsurată în metrice, este de 5 mm x 20 mm, ceea ce o face compatibilă cu majoritatea suporturilor de siguranțe existente pe piață. Siguranța are o dimensiune imperială de 0.2" x 0.79", ceea ce îi conferă un format compact și ușor de instalat. Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui produs este capacitatea sa de rupere a curentului alternativ (AC) de 1.5 kA. Această caracteristică este esențială pentru prevenirea supratensiunilor și a daunelor cauzate de scurtcircuit. Deși produsul S505-4-R este unul de încredere și performant, este important de menționat că acesta nu a primit încă calificarea CPR (Construcțiilor și Produselor pentru Construcții). Acest lucru înseamnă că produsul nu a fost încă testat și verificat conform standardelor și cerințelor CPR. În concluzie, EATON BUSSMANN - S505-4-R este o siguranță de cartuș cu întârziere, care se remarcă prin fiabilitatea și performanța sa. Cu o gamă largă de aplicabilitate, această siguranță protejează echipamentele electrice și electronice de supratensiuni și scurtcircuite. Cu toate acestea, este important de menționat că produsul nu a fost calificat încă conform standardelor CPR.
Detalii produs
CL67860

Fișă produs

Curentul siguranței
4 A
Gamă de produse
S505
Tensiune nominală VAC
250 V
Lovitură caracteristică
Întârziere
Dimensiunea siguranței metrice
5mm x 20mm
Dimensiunea siguranței imperiale
0.2" x 0.79"
Capacitate de rupere curent AC
1.5 kA

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare