Categorii

Vezi si alte recomandari

EATON BUSSMANN - S501-500-R - Fuse, Cartridge, Fast Acting, 500 mA, 250 V, 5mm x 20mm, S501

EATON BUSSMANN - S501-500-R - Fuse, Cartridge, Fast Acting, 500 mA, 250 V, 5mm x 20mm, S501
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
6,95 RON (inclusiv TVA)
Cantitatea minimă pentru a comanda acest produs este de 10.
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL67859
Adaugă la favorite0
Descriere
Eaton Bussmann S501-500-R este un siguranță de cartuș cu acțiune rapidă, ideală pentru protejarea circuitelor electrice. Cu o tensiune nominală de 250 V și o dimensiune metrică de 5mm x 20mm, acest produs este potrivit pentru aplicații variate. Siguranța din gama S501 oferă o lovitură caracteristică rapidă, reacționând prompt la suprasarcini sau scurtcircuite pentru a proteja circuitul împotriva deteriorărilor. Cu o capacitate de rupere a curentului AC de 1.5 kA, această siguranță oferă o protecție fiabilă împotriva unor evenimente neașteptate. Cu o valoare nominală de curent de 500 mA, această siguranță este perfectă pentru a proteja echipamentele electrice sensibile. Fiind produs de Eaton Bussmann, aceasta siguranță beneficiază de calitate superioară și performanță de încredere. Eaton Bussmann S501-500-R este un produs esențial pentru protejarea circuitelor și echipamentelor electrice de potențiale pericole. Fiind conceput cu atenție pentru a oferi o protecție eficientă și durabilă, acest produs este soluția perfectă pentru aplicațiile industriale și comerciale.
Detalii produs
CL67859

Fișă produs

Curentul siguranței
500 mA
Gamă de produse
S501
Tensiune nominală VAC
250 V
Lovitură caracteristică
Acțiune rapidă
Dimensiunea siguranței metrice
5mm x 20mm
Capacitate de rupere curent AC
1.5 kA

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare