Categorii

Vezi si alte recomandari

EATON BUSSMANN - C180-7 - Fuse, Cartridge, Fast Acting, 7 A, 240 V, 6.3mm x 25.4mm, 1/4" x 1", TDC180

EATON BUSSMANN - C180-7 - Fuse, Cartridge, Fast Acting, 7 A, 240 V, 6.3mm x 25.4mm, 1/4" x 1", TDC180
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
5,14 RON (inclusiv TVA)
Cantitatea minimă pentru a comanda acest produs este de 10.
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL67871
Adaugă la favorite0
Descriere
CPR: Nu încă calificat
EATON BUSSMANN - C180-7 - Siguranță cartuș, acțiune rapidă, 7 A, 240 V, 6.3mm x 25.4mm, 1/4" x 1", TDC180 - Descriere și Caracteristici EATON BUSSMANN - C180-7 este o siguranță cartuș de acțiune rapidă, proiectată pentru a oferi protecție excelentă pentru diferite aplicații electrice. Este un produs din gama TDC180, care este recunoscută pentru fiabilitatea și performanța sa remarcabilă. Această siguranță are o gamă de tensiune nominală VAC de 240 V, ceea ce înseamnă că poate fi utilizată într-o varietate de aplicații cu tensiune standard. Cu o dimensiune metrică de 6,3 mm x 25,4 mm și o dimensiune imperială de 1/4" x 1", această siguranță se potrivește perfect în majoritatea suporturilor de siguranțe disponibile pe piață. Curentul siguranței este de 7 A, ceea ce înseamnă că poate rezista la o sarcină de curent de până la 7 A înainte de a se declanșa. Capacitatea de rupere curent AC este de 6 kA, ceea ce înseamnă că poate rezista și proteja împotriva unui curent puternic, evitând astfel daunele serioase sau pericolele. Un aspect important de menționat este că această siguranță este încă în așteptarea aprobării CPR (Regulamentul Produsului de Construcții). Acest lucru înseamnă că, deocamdată, nu este calificată conform standardelor CPR, dar acest proces este în curs de desfășurare. EATON BUSSMANN - C180-7 se remarcă prin calitatea și fiabilitatea sa, oferind protecție excelentă pentru echipamentele și sistemelor electrice. Siguranțele de acțiune rapidă sunt considerate de încredere și sunt frecvent utilizate în aplicații industriale, rezidențiale și comerciale, asigurând siguranța și prevenirea daunelor. În concluzie, EATON BUSSMANN - C180-7 - Siguranță cartuș, acțiune rapidă, 7 A, 240 V, 6.3mm x 25.4mm, 1/4" x 1", TDC180 este un produs de înaltă calitate, proiectat pentru a proteja și asigura funcționarea corectă a sistemelor electrice. Cu caracteristici excelente și o reputație solidă în domeniu, această siguranță este o opțiune sigură și de încredere pentru diferite aplicații.
Detalii produs
CL67871

Fișă produs

Curentul siguranței
7 A
Gamă de produse
TDC180
Tensiune nominală VAC
240 V
Lovitură caracteristică
Acțiune rapidă
Dimensiunea siguranței metrice
6.3mm x 25.4mm
Dimensiunea siguranței imperiale
1/4" x 1"
Capacitate de rupere curent AC
6 kA

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare