Categorii

Vezi si alte recomandari

EATON BUSSMANN - C180-2 - Fuse, Cartridge, Fast Acting, 2 A, 240 V, 6.3mm x 25.4mm, 1/4" x 1", TDC180

EATON BUSSMANN - C180-2 - Fuse, Cartridge, Fast Acting, 2 A, 240 V, 6.3mm x 25.4mm, 1/4" x 1", TDC180
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
5,05 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cantitatea minimă pentru a comanda acest produs este de 10.
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL67869
Adaugă la favorite0
Descriere
Eaton Bussmann C180-2 este un sigurantă cu cartuș, de acțiune rapidă, proiectată pentru a proteja echipamentele și circuitele electrice împotriva suprasarcinilor și scurtcircuitelor. Cu o tensiune nominală AC de 240 V, acesta este ideal pentru aplicații din domeniul rezidențial sau industrial. Cu dimensiuni metrice de 6.3mm x 25.4mm și dimensiuni imperiale de 1/4" x 1", acest siguranță se potrivește perfect în majoritatea suporturilor standard disponibile pe piață. Produsul face parte din gama de produse TDC180, asigurând o compatibilitate excelentă cu alte dispozitive din gama respectivă. Capacitatea sa de rupere curent AC de 6 kA demonstrează performanța și eficiența în gestionarea supracurentului, oferind protecție sigură pentru echipamente și circuite. Cu Eaton Bussmann C180-2, puteți avea încredere că echipamentele și circuitele dumneavoastră sunt protejate în mod eficient împotriva suprasarcinilor și a scurtcircuitelor. Calitatea sa superioară și designul compact îl fac un produs ideal pentru a fi utilizat într-o varietate de aplicații electrice.
Detalii produs
CL67869

Fișă produs

Curentul siguranței
2 A
Gamă de produse
TDC180
Tensiune nominală VAC
240 V
Lovitură caracteristică
Acțiune rapidă
Dimensiunea siguranței metrice
6.3mm x 25.4mm
Dimensiunea siguranței imperiale
1/4" x 1"
Capacitate de rupere curent AC
6 kA

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare