Categorii

Vezi si alte recomandari

EAO - 704.925.0. - Assembly Hardware, Eao 04 Series Pushbutton Switches, Protective Cover

EAO - 704.925.0. - Assembly Hardware, Eao 04 Series Pushbutton Switches, Protective Cover
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
174,79 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL95066
Adaugă la favorite0
Descriere
EAO - 704.925.0. - Assembly Hardware este un strat protector de înaltă calitate ce este proiectat pentru a fi utilizat împreună cu întrerupătoarele cu buton din seria Eao 04. Acest accesoriu este fabricat pentru a oferi o protecție suplimentară în timpul utilizării întrerupătoarelor și pentru a prelungi durata de viață a acestora. Având o compatibilitate perfectă cu produsele din aceeași gamă, acest strat protector este ușor de instalat și oferă o protecție eficientă împotriva deteriorării sau uzurii prematură a întrerupătoarelor. Fiind parte a gamei de produse EAO, acest strat protector este sigur, durabil și fiabil, fiind o alegere excelentă pentru oricine dorește să-și protejeze investiția în echipamente electrice și electronice de calitate superioară.
Detalii produs
CL95066

Fișă produs

Tip accesoriu
Strat protector
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Întrerupătoare cu buton din seria Eao 04

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

8 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare