Categorii

Vezi si alte recomandari

EAO - 10-2J09.1069 - Lamp, 41 Series Illuminated Pushbutton Switches

EAO - 10-2J09.1069 - Lamp, 41 Series Illuminated Pushbutton Switches
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
188,16 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL91849
Adaugă la favorite0
Descriere
Lampă cu LED unic, potrivită pentru comutatoarele iluminate cu buton împins EAO 41. Când sunt folosite tipurile AC/DC cu funcționare AC, poate apărea un ușor tremur. Datele electrice și optice sunt măsurate la 25°C. Versiunile specificate sunt construite cu un diod de protecție (redresor semiondă) în serie cu LED-ul. Pentru tensiuni de alimentare mai mari de 48V, este necesar să se folosească un element de reducere a tensiunii (rezistor extern în serie sau transformator). Variatiile de luminozitate și lungimea undei cauzate de procesele de fabricație a LED-urilor pot cauza diferențe ușoare în ceea ce privește iluminatul. Culoarea LED-ului alb, LED unic, soclul MG T1 3/4, intensitatea luminosă de 700mcd, aplicații industriale.
EAO 10-2J09.1069 este un bec cu LED unic, potrivit pentru comutatoarele cu buton iluminat din seria 41 de la EAO. Atunci când sunt utilizate tipuri AC / DC cu operare AC, poate apărea un ușor clipocire. Datele electrice și optice sunt măsurate la 25 ° C. Versiunile specificate sunt construite cu un diod de protecție (redresor jumătate de undă) în serie și cu LED-ul. Pentru tensiuni de alimentare mai mari de 48V, este necesar să se utilizeze un element de reducere a tensiunii (rezistor de serie extern sau transformator). Variatiile de luminozitate si de lungime a undei cauzate de procesele de fabricatie a LED-urilor pot provoca mici diferente in ceea ce priveste iluminarea. Culoare LED alb unic Priză T1 3/4 MG Intensitate luminoasă 700mcd Aplicații Industriale. Caracteristicile produsului includ Gamă de produse: Adaptor Multicomp Pro RJ45, Pentru utilizare cu: Întrerupătoare cu buton iluminat seria 41. EAO 10-2J09.1069 este un produs de înaltă calitate, durabil și potrivit pentru diverse aplicații industriale. Este proiectat pentru a oferi o iluminare eficientă și fiabilă în comutatoarele cu buton iluminat din seria 41. Cu o intensitate luminoasă de 700mcd, acest bec cu LED unic asigură o vizibilitate excelentă în orice mediu de lucru. Este ideal pentru utilizare în echipamente industriale unde iluminarea este crucială pentru siguranță și eficiență. EAO 10-2J09.1069 este soluția perfectă pentru nevoile dumneavoastră de iluminare în industrie.
Detalii produs
CL91849

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Întrerupătoare cu buton iluminat seria 41

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare