Categorii

Vezi si alte recomandari

DURATOOL - D03405 - Anemometer, 0.2m/s to 30m/s, -30 °C, 60 °C

DURATOOL - D03405 - Anemometer, 0.2m/s to 30m/s, -30 °C, 60 °C
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
173,83 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL78989
Adaugă la favorite0
Descriere
Acesta este un anemometru economic de dimensiuni de buzunar. Acest produs inovator oferă informații despre viteză vântului, senzație termică, temperatură, presiune barometrică și altitudine pentru orice activitate în aer liber. Funcționarea acestui produs este simplă și directă, cu baterie înlocuibilă de către utilizator și suport pentru trepied. Viteza vântului se măsoară în mile pe oră, kilometri pe oră, metri pe secundă, picioare pe minut sau noduri. Viteza vântului este afișată în graficul cu scara forței vântului Beaufort. Se pot măsura rafalele maxime, viteza actuală și medie a vântului. Temperatura/senzația termică sunt afișate în grade Fahrenheit sau Celsius. Este afișată și altitudinea și presiunea barometrică, precum și nivelul de confort. Are ecran iluminat cu LED, detecție și afișare a bateriei descărcate și măsurare cu lanță. Este inclus și un trepied.
Duratool D03405 este un anemometru compact și economic, perfect pentru activitățile desfășurate în aer liber. Acest produs inovator oferă informații despre viteza vântului, temperatura resimțită, temperatura ambientală, presiunea barometrică și altitudinea, fiind un instrument util pentru pasionații de sporturi extreme sau pentru cei care iubesc activitățile în aer liber. Funcționarea acestui anemometru este simplă și directă, având o baterie ce poate fi înlocuită de către utilizator și suport pentru trepied. Viteza vântului poate fi măsurată în mile pe oră, kilometri pe oră, metri pe secundă, picioare pe minut sau noduri, iar viteza vântului este afișată și sub formă de grafic barometric în scara Beaufort. De asemenea, anemometrul poate măsura rafalele maxime, viteza vântului curentă și media, și afișează temperatura și temperatura resimțită atât în grade Fahrenheit, cât și în grade Celsius. Altitudinea și presiunea barometrică sunt de asemenea afișate, iar utilizatorul poate observa nivelul de confort cu ajutorul indicelui de confort. Anemometrul Duratool D03405 dispune de un senzor pentru detectarea nivelului bateriei și este dotat cu sistem de iluminare LED pentru utilizarea în condiții de lumină redusă. De asemenea, inclus în pachet este și un lanț pentru măsurarea distanței și un trepied pentru stabilizare. Cu temperaturi de operare cuprinse între -30 °C și 60 °C și o gamă de viteze a aerului de la 0,2 m/s până la 30 m/s, Duratool D03405 este un instrument deosebit de util și eficient pentru orice pasionat de activitățile în aer liber.
Detalii produs
CL78989

Fișă produs

Temperatura de operare Max
60 °C
Temperatura de operare Min
-30 °C
Gama de viteză a aerului
0,2 m/s până la 30 m/s

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

10 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare