Categorii

Driver TMC2660 pentru motor pas cu pas bipolar

Driverul TMC2660 pentru motoare pas cu pas oferă un set de caracteristici de lider în industrie, incluzând microstepping de înaltă rezoluție, măsurarea sarcinii mecanice fără senzor, optimizarea puterii adaptabile la sarcină și funcționarea cu tocător cu rezonanță redusă.
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
397,27 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2687
Adaugă la favorite0
Descriere
Driverul TMC2660 pentru motoare pas cu pas oferă un set de caracteristici de lider în industrie, incluzând microstepping de înaltă rezoluție, măsurarea sarcinii mecanice fără senzor, optimizarea puterii adaptabile la sarcină și funcționarea cu tocător cu rezonanță redusă. Interfețele standard SPITM și STEP / DIR simplifică comunicarea. MOSFET-urile cu putere integrată gestionează curenți de motor până la 2,2A RMS continuu sau 2,8A RMS intensifică curent pe bobină. Protecția integrată și caracteristicile de diagnostic acceptă o funcționare robustă și fiabilă. Integrarea ridicată, eficiența energetică ridicată și factorul redus de formă permit proiectări miniaturizate cu un număr scăzut de componente externe pentru soluții rentabile și foarte competitive.
:
Motor cu două faze
:
TRINAMIC
:
Managementul energiei - Control motor
:
TMC2660
:
Eval Board TMC2660
Detalii produs
CL2687

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare