Categorii

Driver Servo Motor Digital G320X

G320X este cel mai popular servo driver de tip "Brush DC", cu costuri reduse. Modelul G320X are o gamă de putere de 18 - 80VDC și 0 - 20A, ceea ce înseamnă că poate acționa cu ușurință servomotoarele mai mari.

Compatibil Arduino
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.417,08 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL697
Adaugă la favorite0
Descriere

G320X este cel mai popular servo driver de tip "Brush DC", cu costuri reduse. Modelul G320X are o gamă de putere de 18 - 80VDC și 0 - 20A, ceea ce înseamnă că poate acționa cu ușurință servomotoarele mai mari. Driverul dispune de setări proporționale, integrate și derivate setate de utilizator pentru a mări precizia motorului. Trifota "Limit" de pe unitate este reglabilă până la 20A și stabilește limita superioară a curentului pe care unitatea o va trimite către motor. G320X este cea mai nouă unitate servo de la Geckodrive, Inc. Construită în jurul aceleiași CPLD de mare viteză ca și G203V și oferind aceeași protecție, G320X este o unitate care va dura.

Driverul G320X are multe caracteristici noi bazate pe cerințele utilizatorilor și cerințele industriale care profită din plin de arhitectura CPLD.

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • Alimentare: + 18VDC până la + 80VDC
  • Curentul motorului: 20 A
  • Curent Static: 30mA
  • Inductanța motorului: cel puțin 1mH
  • Interval de blocare: +/- 256, 512, 1024 sau 2048
  • Tensiuni: <1V pentru logica 0 și> 4V pentru logica 1
  • Frecvență de comutare: 20 kHz
  • Limita curentului: între 0 și 20 de amperi reglabil
  • Greutate: 100gr
Detalii produs
CL697

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare