Categorii

Drive stepper pentru motoare unimpolare

  Versiunea cu L297 si tranzistoare FET ca finali. Avantajul folosirii acestui modul este in cazul in care dorim comanda direct de pe PC a unor motoare de curent mare.

Expediere în 6 zile
Zona Import: România
30,00 lei (inclusiv TVA)
Alege tipul produsului
Produs disponibil cu alte optiuni
Cod produs:
CL3020
Adaugă la favorite2
Descriere

Atenție! Modulul se vinde în 3 variante:

- Doar circuitul imprimat

- Circuit + componente

- Modul asamblat.

Vă rugăm să alegeți opțiunea dorită!

  Versiunea cu L297 si tranzistoare FET ca finali. Avantajul folosirii acestui modul este in cazul in care dorim comanda direct de pe PC a unor motoare de curent mare.

Toate intrările modulului sunt legate la +5V (pull-up). Curentul prin motor este limitat la 50% folosind o schemă de oscilator cu frecvenţă reglabilă până la 35KHz din R6. Schema elimină componentele externe de limitare cu rezistenţe, simplifică şi ii creşte eficiența. Tensiunea de 5V poate fi decuplată de sursa de alimentare a motorului (9 -32V funcţie de tipul acestuia).

Impulsurile trebuie să nu depaşească 25.000 pe secundă iar pauza între ele să fie de minim 1μs. Dacă intrarea 6 de la J3 este la masă, curentul scade la 50% din valoarea nominală, însă nu este recomandat să scadă decât după 0,2 secunde de la pornire, pentru a învinge inerţia mecanică.

Detalii produs
CL3020

Fișă produs

Termen Livrare
6
Zona Import
România
Documentație tehnică PDF

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare