Categorii

Display 2.4\" Raspberry Pi

Display de 2,4" cu Touch-Screen(4DPi-24-HAT), care se conectează direct deasupra unei plăci Raspberry Pi și afișează ieșirea primară care este trimisă în mod normal la ieșirea HDMI sau Composite.

681
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
255,23 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL495
Adaugă la favorite0
Descriere
 •  

  Display de 2,4" cu Touch-Screen(4DPi-24-HAT), care se conectează direct deasupra unei plăci Raspberry Pi și afișează ieșirea primară care este trimisă în mod normal la ieșirea HDMI sau Composite. Dispune de un panou touchscreen integrat, permițând ecranului să funcționeze împreună cu Raspberry Pi fără a fi nevoie de un mouse. Acesta este conceput pentru a funcționa cu sistemul de operare Raspbian care rulează pe Raspberry Pi. Se conectează direct de la Raspberry Pi și nu va fi necesară o sursă externă de alimentare.

  Documentația o puteți găsi aici

  Caracteristici tehnice:

  • Compatibil cu Raspberry Pi A +, B + și Raspberry Pi 2, 3
  • Dimensiunea ecranului:  49,0mm x 36,7mm.
  • Dimensiunea modulului: 56,5mm x 65mm x 14,2 mm
  • Compatibil cu standardul HAT.
  • Compatibil cu RoHS și CE.
  • 4x Găuri de montare cu diametrul de 2,6 mm.
  • Greutate:  30gr

Detalii produs
CL495

Fișă produs

Compatibilitate
681
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare