Categorii

Vezi si alte recomandari

DIGITRON - TM-22 - Thermometer, -200°C to +1350°C, 155 mm, 67 mm, 40 mm

DIGITRON - TM-22 - Thermometer, -200°C to +1350°C, 155 mm, 67 mm, 40 mm
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.913,55 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL96982
Adaugă la favorite0
Descriere
Termometru digital diferențial robust Proiectat pentru profesioniștii din domeniul HVAC și completează instrumentele de presiune Digitron PM Seria temperaturilor de operare de la -10° la +50°C/+14°F la 122°F (ambiental) Intrări diferențiale °C/°F selectabile Rezistent la apă Funcția de pornire/oprire și deținere, citire rapidă Carcasă robustă galbenă cu protecție din cauciuc Ecran digital retroiluminat, atașare magnetică sau suport cu înclinare Oprire automată după 12 minute, funcție min/max, intrare selectabilă.
Digitron TM-22 este un termometru digital diferențial durabil, proiectat special pentru profesioniștii din industria HVAC și complementar instrumentelor de presiune din seria Digitron PM. Acesta are o gamă largă de temperaturi de funcționare, de la -10°C la +50°C (ambient), ceea ce îl face ideal pentru utilizarea în diverse medii și aplicații. Termometrul este dotat cu intrări diferențiale care permit selectarea temperaturilor în grade Celsius sau Fahrenheit, în funcție de preferințe. De asemenea, dispune de o carcasă rezistentă la apă, butoane pentru pornire/oprire și reținere a temperaturii, funcție de citire rapidă a temperaturii, carcasă robustă cu protecție de cauciuc, afișaj digital cu iluminare din spate, atașare magnetică sau suport rabatabil. Cu funcție de oprire automată după 12 minute, funcție min/max și intrare selectabilă, termometrul Digitron TM-22 este un instrument versatil și fiabil pentru măsurarea temperaturilor într-un interval larg, de la -200°C până la +1350°C. Cu dimensiuni exterioare de 155 mm în înălțime, 67 mm în lățime și 40 mm în adâncime, acest termometru este compact și ușor de transportat și utilizat în diferite condiții de lucru. În concluzie, Digitron TM-22 este un termometru digital diferențial robust, care vine în întâmpinarea nevoilor profesioniștilor din domeniul HVAC, oferind o precizie și fiabilitate deosebită în măsurarea temperaturilor într-un interval larg.
Detalii produs
CL96982

Fișă produs

Interval de măsurare a temperaturii
-200°C până la +1350°C
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Înălțime exterioară
155 mm
Lățimea exterioară
67 mm
Adâncime exterioară
40 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare