Categorii

Vezi si alte recomandari

DIGITRON - AM60 - Air Quality Meter, 0 °C, 50 °C, 5% to 95%, 0ppm to 5000ppm

DIGITRON - AM60 - Air Quality Meter, 0 °C, 50 °C, 5% to 95%, 0ppm to 5000ppm
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
705,63 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL86500
Adaugă la favorite0
Descriere
AM60 este un monitor de calitate a aerului fiabil, proiectat special pentru a măsura nivelurile de dioxid de carbon (CO2), umiditate relativă (RH) și temperatură (Temp) în clădirea dumneavoastră. Echipat cu un ecran LCD mare pentru a monitoriza concentrația de CO2 (interval de 5000 ppm), temperatura, umiditatea, ora și data simultan. Senzor NDIR fără întreținere pentru monitorizarea CO2-ului. Înregistrare a datelor interne pentru a permite vizualizarea datelor în intervale de minut/oră/zi/săptămână. Sistem de indicare a calității interioare în trei niveluri - bun, normal și slab. Alarme vizuale și sonore cu punct de setare reglabil pentru alarma. Mod de alarmare/liniștire a alarmei. Alimentare de rezervă în caz de cădere a curentului. Dimensiuni: 120x90x35mm.
DIGITRON - AM60 - Air Quality Meter este un monitor de calitate a aerului fiabil, special conceput pentru a măsura nivelurile de dioxid de carbon (CO2), umiditate relativă (RH) și temperatură (Temp) în clădirea dvs. Dispozitivul are un ecran LCD mare pentru a monitoriza concentrația de CO2 (interval de 5000 ppm), temperatura, umiditatea, ora și data simultan. Senzorul NDIR pentru monitorizarea CO2 este fără întreținere. În plus, aparatul dispune de un înregistrător de date intern pentru a permite accesul la date în intervale de timp de minute / oră / zi / săptămână. Sistemul de indicare a calității interioare are trei niveluri - bun, normal și slab. De asemenea, aparatul are alarme vizibile și sonore, cu punct de ajustare pentru alarma, iar modul alarmă / silențios poate fi setat. Aparatul are și backup de baterie pentru întreruperile de curent și dimensiunile compacte (120x90x35mm). Caracteristicile produsului includ o gamă de produse pentru un adaptor Multicomp Pro RJ45, un interval pentru CO2 de la 0 ppm până la 5000 ppm, o temperatură maximă de operare de 50 °C și un interval de umiditate relativă între 5% și 95%. DIGITRON - AM60 - Air Quality Meter este un instrument util pentru a asigura că aerul din interiorul clădirii este sănătos și sigur pentru utilizatorii săi.
Detalii produs
CL86500

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
50 °C
Interval de umiditate relativă
5% până la 95%
Gama CO2
0 ppm până la 5000 ppm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

4 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare