Categorii

Vezi si alte recomandari

DIGILENT - 410-361 - Breadboard Adapter Board, For Analog Discovery Tool, 416 Connection Points

DIGILENT - 410-361 - Breadboard Adapter Board, For Analog Discovery Tool, 416 Connection Points
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
195,26 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL85620
Adaugă la favorite0
Descriere
Adaptor breadboard pentru Analog Discovery. Este destinat să fie folosit cu instrumentul Analog Discovery pentru a oferi o suprafață de prototipare cu o conexiune sigură. Acesta oferă un header de tip feminin pentru a trece prin toate conexiunile de la Analog Discovery 2, precum și o suprafață de prototipare. Placa de circuit înregistrează două linii de alimentare rutate direct de la pini V+ și V- de pe Analog Discovery. Componentele și firele pot fi lipite la suprafața de prototipare și la liniile de alimentare. Alternativ, jumătatea de breadboard poate fi fixată (permanent) la adaptor pentru a asigura conexiuni (un breadboard fără lipire de jumătate este inclus). Aria de prototipare constă din douăzeci și șase de rânduri de zece găuri prin-placare. Două linii de 26 de găuri V+, V- și GND rutate de la conectorul cu 30 de pini. Headerele de 30 de pini de tip feminin trec prin toate semnalele de la Analog Discovery. Oferă o alternativă la firele de conectare pentru Analog Discovery. Conexiune directă cu instrumentele Analog Discovery. Header suplimentar de trecere pentru Analog Discovery pentru o conexiune ușoară. Liniile de alimentare conectate. Breadboard fără lipire pentru o configurare alternativă.
DIGILENT - 410-361 - Breadboard Adapter Board, este un accesoriu conceput pentru a fi utilizat împreună cu instrumentul Analog Discovery, oferind o suprafață de prototipare cu o conexiune sigură. Placa de adaptor oferă un conector cu 416 puncte de conexiune care permit trecerea tuturor conexiunilor de la Analog Discovery 2, precum și o suprafață de prototipare. Placa de circuit imprimat oferă două linii de alimentare routate direct din pini V+ și V- ai Analog Discovery. Componentele și firele pot fi lipite pe suprafața de prototipare și pe liniile de alimentare. În plus, placa include un breadboard de dimensiuni medii care poate fi fixat (permanent) pe adaptor pentru a facilita conexiunile (un breadboard de dimensiuni medii fara lipire este inclus). Suprafața de prototipare constă din douăzeci și șase de rânduri de 10 găuri pline. De asemenea, placa de adaptor oferă două linii de 26 de găuri pentru V+, V- și GND, routate din conectorul de 30 de pini. Conectorii de 30 de pini permit trecerea tuturor semnalelor de la Analog Discovery. Acest adaptor oferă o alternativă la firele de conexiune pentru Analog Discovery, facilitând conexiunea directă cu instrumentele Analog Discovery. În plus, adaptorul dispune de o conexiune suplimentară pentru Analog Discovery, pentru o conexiune ușoară. Cu această placă de adaptor, puteți realiza rapid și ușor prototipuri și experimente într-un mod sigur și organizat. În concluzie, DIGILENT - 410-361 - Breadboard Adapter Board, pentru Analog Discovery este un accesoriu de calitate, care facilitează prototiparea și conexiunile sigure la instrumentele Analog Discovery.
Detalii produs
CL85620

Fișă produs

Tip accesoriu
Adaptor pentru placă
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Instrument de descoperire analogică

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu