Categorii

Vezi si alte recomandari

DFROBOT - FIT0708 - Stepper Motor, Hybrid, 10 mm, Bipolar, 18 °

DFROBOT - FIT0708 - Stepper Motor, Hybrid, 10 mm, Bipolar, 18 °
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
111,61 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL86360
Adaugă la favorite0
Descriere
Acest motor pas cu pas micro de 10 mm oferă 18° pe pas și are 2 faze și 4 fire. Nu necesită o placă de control specială, motorul pas cu pas poate funcționa direct cu controlere principale precum Arduino, ESP32, etc. Pe bara de glisare a motorului există un cursor metalic, ceea ce-l face potrivit pentru proiecte precum încuietoare automată, elice de cameră și casă inteligentă DIY. Tensiune de alimentare: 3,5V până la 5V CC Rezistența bobinei: 20Ω +/-10% Unghi de pas cu 2 faze: 18°/pas Excitație: excitare cu 2-2 faze Metodă de conducere: conducere bipolară Frecvență maximă de pornire automată: 1500PPS Clasă minimă de izolație: CLASA E Tensiune de până la: 100V CA, 1S Rezistență la izolație: 1,0MΩ (DC100V)
Stepper motorul hibrid DFROBOT - FIT0708 este un produs compact și eficient, potrivit pentru o varietate de aplicații DIY și proiecte electronice. Acest motor mic oferă un unghi de 18° pe pas și 2 faze cu 4 fire. Nu este necesar un driver special pentru funcționarea acestuia, deoarece poate lucra direct cu controlere principale precum Arduino, ESP32, etc. Motorul dispune de un cursor metalic pe tijă de glisare, ceea ce îl face potrivit pentru proiecte precum blocarea automată a ușii, elicea camerei și casele inteligente DIY. Tensiunea de alimentare este cuprinsă între 3,5V și 5V DC, iar rezistența bobinei este de 20Ω +/-10%. Motorul hibrid are un unghi de pas de 18° pe pas, iar excitația este de 2-2 faze. Metoda de conducere este bipolară, iar frecvența maximă de pornire automată este de 1500PPS. Clasa de izolație este E CLASS, iar motorul poate rezista la o tensiune de 100V AC timp de 1 secundă. Rezistența la izolație este de 1,0MΩ (DC100V). Cu o dimensiune exterioară de 45,1 mm, acest motor pas cu pas hibrid este compact și ușor de integrat în proiectele dvs. DIY. Indiferent dacă lucrați la un proiect de automatizare a casei sau la un dispozitiv cu elicopter miniatural, acest motor oferă performanțe excelente și fiabilitate. DFROBOT - FIT0708 - Stepper Motor, Hybrid, 10 mm, Bipolar, 18 ° este alegerea potrivită pentru proiectele de electronică creativă.
Detalii produs
CL86360

Fișă produs

Nr. fire
4
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tip bobină
Bipolar
Lungimea externă
45.1 mm
Tensiune nominală max
5 VDC
Dimensiunea motorului
10 mm
Unghiul pasului
18 °
Tip motor pas cu pas
Hibrid

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

10 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare