Categorii

Vezi si alte recomandari

DFROBOT - FIT0185 - Geared DC Motor, Brushed, 12 V, 83 rpm, 131

DFROBOT - FIT0185 - Geared DC Motor, Brushed, 12 V, 83 rpm, 131
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
234,74 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL86367
Adaugă la favorite0
Descriere
Motor puternic de 12V cu o cutie de viteze metalică 131:1 și un encoder cu cadran integrat care oferă o rezoluție de 16 impulsuri pe fiecare rotație a arborelui motorului, echivalent cu 2096 impulsuri pe fiecare rotație a arborelui de ieșire al cutiei de viteze. Arbore de ieșire în formă de D, cu o lungime de 0,61 inch și un diametru de 6 mm (0,24 inch). Motorul poate începe să se rotească la tensiuni cât mai mici de 1V. Placa frontală are șase găuri de montare distribuite uniform în jurul marginii exterioare, filetate pentru șuruburi M3. Motorul este o opțiune ideală pentru proiectul tău de robot mobil.
DFROBOT - FIT0185 - Este un motor puternic de 12V cu o cutie de viteze metalica de 131:1 si un encoder cu patratele integrat care ofera o rezolutie de 16 impulsuri pe rotatie a arborelui motorului, ceea ce corespunde cu 2096 impulsuri pe rotatie a arborelui de iesire al cutiei de viteze. Motorul poate incepe sa se roteasca la tensiuni de pana la 1V. Are un arbore de 6mm (0.24") in forma de D si lungimea de 0.61". Placa frontala are sase gauri de montare la distante egale in jurul marginii exterioare filetate pentru suruburi M3. Motorul este o optiune ideala pentru proiectul tau de robot mobil. Caracteristicile principale includ o tensiune de alimentare de 12V, raport de transmisie de 131:1, dimensiunea de 37 mm, viteza maxima de rotatie de 83 rpm si tipul de motor DC periat. In concluzie, motorul DFROBOT - FIT0185 este o optiune excelenta pentru proiectele tale de robotica, oferind putere, precizie si durabilitate intr-un pachet compact si usor de integrat.
Detalii produs
CL86367

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tensiune de alimentare VDC
12 V
Viteza de rotatie Max
83 rpm
Dimensiunea motorului
37 mm
Tip motor DC
Periat
Raport de transmisie LA: 1
131

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

7 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare