Categorii

Vezi si alte recomandari

DFROBOT - DFR0289 - Relay Controller, RLY-8 -POE, Motor/Actuator/Drivers

DFROBOT - DFR0289 - Relay Controller, RLY-8 -POE, Motor/Actuator/Drivers
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
470,01 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL86689
Adaugă la favorite0
Descriere
RLY-8-POE-USB este un controler de relee cu 8 canale controlat prin POE și USB, bazat pe STM32. Cu acest modul, utilizatorii pot realiza controlul la distanță/administrarea centralizată a alimentării cu energie, scopul acestui produs poate fi direct de comutare a sursei de alimentare printr-o sursă de alimentare POE conectată la internet, astfel încât este necesar doar un cablu pentru a conecta echipamentul, potrivit pentru: decorarea casei, hotel, gestionare de magazine, cafenele internet, karaoke, birouri zilnice, monitorizarea magazinelor, rețele, echipamente de control industrial, echipamente de testare, control al puterii, nesupraveghere, conducte subterane, echipamente miniere, nave, cameră de mașini, gestionarea iluminatului stradal, management inteligent și gestionare centralizată. Protocol de comunicare sursă deschisă, alimentare externă sau PoE. Două metode de control: Ethernet și RS485 Software PC inclus. Protocol de comunicare USB deschis. Protocol de comunicare JSON deschis. Carcasă de grad industrial pentru durabilitate suplimentară. Conținut: controler de relee RLY-8-POE-USB x 1, adaptor de alimentare 7.5V la 2A x 1, cablu de rețea RJ45 x 1.
DFROBOT - DFR0289 - Relay Controller, RLY-8 -POE, Motor/Actuator/Drivers este un controler de releu cu 8 canale, controlat prin POE și USB, bazat pe STM32. Acest modul permite utilizatorilor să facă control la distanță/alimentare centralizată, gestionarea puterii, într-un mod simplu și eficient. Produsul poate fi conectat direct la rețeaua POE pentru a gestiona mai eficient echipamentele. Datorită versatilității sale, acest controler de releu poate fi utilizat în diverse domenii precum decoratiuni interioare, hoteluri, centre comerciale, cafenele internet, birouri, monitorizare magazin, control industrial, echipamente de testare, control al alimentarii cu energie, gestionarea lampilor stradale și multe altele. Controlerul are două metode de control: Ethernet și RS485, putând fi alimentat fie prin sursă externă de energie, fie prin POE. Carcasa sa de calitate industrială asigură o durabilitate sporită și îl protejează de factorii externi. Pachetul include un controler de releu RLY-8-POE-USB, un adaptor de putere de 7.5V la 2A și un cablu de rețea RJ45. Cu acest produs, utilizatorii pot beneficia de un control simplu și eficient al echipamentelor, având posibilitatea de a monitoriza și gestiona mai multe dispozitive în același timp. DFROBOT - DFR0289 - Relay Controller, RLY-8 -POE, Motor/Actuator/Drivers este un produs de calitate, ușor de utilizat și ideal pentru diverse aplicații industriale sau de automatizare.
Detalii produs
CL86689

Fișă produs

Tip accesoriu
Controler de releu RLY-8-POE
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Motor, actuator și drivere

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu