Categorii

Dezvoltare Dongle, nRF51422 SoC Bluetooth, ANT / ANT +, USB Dongle

Adaptorul nRF51 este echipat cu cip-ul nRF51422 potrivit ideal pentru ANT  / ANT +, Bluetooth  cu consum redus de energie (BLE) și aplicații wireless de putere ultra-mică de 2,4 GHz.
Universal
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
344,65 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2193
Adaugă la favorite0
Descriere
Adaptorul nRF51 este echipat cu cip-ul nRF51422 potrivit ideal pentru ANT / ANT +, Bluetooth  cu consum redus de energie (BLE) și aplicații wireless de putere ultra-mică de 2,4 GHz. Adaptorul suportă dezvoltarea pentru SoRs nRF51822, nRF51422 și nRF51824. Are un LED RGB programabil pentru utilizator și 6 GPIO-uri disponibile de la conectorii de margine. Este livrat cu un depanator SEGGER J-Link care permite programarea și depanarea SoC-ului de bord. Este alimentat cu USB.
:
Nordic Semiconductor 
:
nRF51422
:
Conectivitate wireless
:
Bluetooth Low Energy, SoC
:
USB Dev Dongle nRF51422
Detalii produs
CL2193

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare