Categorii

Vezi si alte recomandari

DELTA DESIGN - 52103401 - Signal Indicator Accessory, LP, LT Beacon, Bracket

DELTA DESIGN - 52103401 - Signal Indicator Accessory, LP, LT Beacon, Bracket
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
190,48 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL98210
Adaugă la favorite0
Descriere
Paranteza de semnalizare DELTA DESIGN - 52103401 este un accesoriu proiectat pentru a fi utilizat împreună cu luminile de semnalizare LP și LT Beacon. Această paranteză este fabricată din materiale de înaltă calitate și este concepută pentru a oferi o fixare sigură și durabilă a luminii de semnalizare pe diverse suprafețe. Cu un design compact și ușor de instalat, paranteza DELTA DESIGN - 52103401 este un accesoriu practic și versatil ce poate fi utilizat în diferite aplicații de semnalizare și avertizare. Fiind parte din gama de produse Adaptor Multicomp Pro RJ45, această paranteză este compatibilă cu numeroase modele de lumini de semnalizare, oferindu-vă flexibilitate în utilizare. În concluzie, paranteza de semnalizare DELTA DESIGN - 52103401 este un accesoriu de înaltă calitate, ce asigură o instalare simplă și eficientă a luminilor de semnalizare LP și LT Beacon, fiind alegerea perfectă pentru a completa sistemul dvs. de semnalizare.
Detalii produs
CL98210

Fișă produs

Tip accesoriu
Paranteză
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
LP, LT Beacon

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare