Categorii

Cooler pentru Raspberry Pi 5v DC

Acest mic cooler este un plus ideal pentru Raspberry-ul dvs. Pi care este încins datorită temperaturii incintei sau utilizării pe timp îndelungat. Este compatibil cu ultimele modele de Raspberry Pi inclusiv modelul 4B,Model 3 B+
,respectiv Model 3 B și are un conector cu 2 pini deja atașat pentru a conecta corect în pinii antetului de pe Raspberry Pi.

Expediere în 24h
Zona Import: China
13,68 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1460
Adaugă la favorite9
Descriere

Acest mic cooler este un plus ideal pentru Raspberry-ul dvs. Pi care este încins datorită temperaturii incintei sau utilizării pe timp îndelungat. Este compatibil cu ultimele modele de Raspberry Pi inclusiv modelul 4B,Model 3 B+,respectiv Model 3 B și are un conector cu 2 pini deja atașat pentru a conecta corect în pinii antetului de pe Raspberry Pi.

Caracteristici tehnice:

  • Tensiune nominală: DC5V
  • Tensiune de funcționare: 4.5-5V
  • Curent: 0,1A
  • Număr de rotații: 13200 RPM
  • Zgomot: 18 dB
  • Dimensiune carcasă: 30 x 30 x 10 mm
Detalii produs
CL1460

Fișă produs

Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare