Categorii

Controler GAME ZIP 64 pentru micro:bit

GAME ZIP 64 este ultimul accesoriu de jocuri retro pentru placa de dezvoltare BBC micro:bit. Acesta a fost conceput pentru a fi o platformă de jocuri, include și o matrice de LED-uri (8x8) colorate.

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
278,76 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL883
Adaugă la favorite0
Descriere

GAME ZIP 64 este ultimul accesoriu de jocuri retro pentru placa de dezvoltare BBC micro:bit. Acesta a fost conceput pentru a fi o platformă de jocuri, include și o matrice de LED-uri (8x8) colorate. Dispune de sunet la bord, 4 butoane direcționale, 2 butoane de foc și feedback haptic. Toate aceste caracteristici sunt complet programabile. Am inclus, de asemenea, puncte de breakout pentru a permite utilizarea de ecrane cu LED-uri mai mari.

Puterea este asigurată prin intermediul a celor 3 baterii AA, care au fost amplasate ergonomic pentru a acționa ca mânere, ceea ce face ca GAME ZIP 64 să fie confortabil în momentul folosirii.

Caracteristici tehnice:

  • Ecran colorat realizat din 64 de LED-uri
  • Sunet de la bord, butoane și feedback haptic
  • Breakouts pentru butoane suplimentare, dispozitive I2C și ecrane LED mai mari
  • Design ergonomic pentru un joc confortabil
  • Poate fi ușor codat pentru a acționa ca un controler pentru proiectele buggy sau robotics
  • Alimentat de 3 baterii AA (nu sunt incluse)
Detalii produs
CL883

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare