Categorii

Controler GAME pentru micro: bit

Controlerul GAME pentru BBC micro: bit este un accesoriu retro pentru jocuri. Este un controler programabil în stil "gamepad", care permite o experiență de joc mai bună pe micro-bit sau capacitatea de a controla alte dispozitive prin modul radio.

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
118,37 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL893
Adaugă la favorite0
Descriere

Controlerul GAME pentru BBC micro: bit este un accesoriu retro pentru jocuri. Este un controler programabil în stil "gamepad", care permite o experiență de joc mai bună pe micro-bit sau capacitatea de a controla alte dispozitive prin modul radio. Controlerul GAME este asemănător în design și caracteristici cu GAME ZIP 64, numai ca nu are ecranul LED-uri ZIP. Dispune de sunet de la bord, 4 butoane direcționale, 2 butoane de foc și feedback haptic. Toate aceste caracteristici sunt complet programabile. Placa este alimentată cu două baterii AA, care alimentează și micro:bit-ul atașat.

Placa de dezvoltare micro:bit nu este inclusă!

Caracteristici tehnice:

  • Conector pentru micro: bit
  • Șase butoane și un comutator on/off
  • Buzzer integrat pentru feedback-ul audio
  • Vibrații pentru feedback-ul haptic
  • Alimentat de 2 baterii AA (nu sunt incluse)
  • Pentru a proteja micro:bit-ul, dacă alimentarea este făcută separat (de exemplu, prin USB etc.), atunci controlerul GAME nu va funcționa.
Detalii produs
CL893

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare