Categorii

Vezi si alte recomandari

CLIFFORD AND SNELL - YA50/N/RF/WR - Audio Signal Indicator, Industrial, Multiple Tones, 110dB, 230VAC, 7mA, IP65, 128mm

CLIFFORD AND SNELL - YA50/N/RF/WR - Audio Signal Indicator, Industrial, Multiple Tones, 110dB, 230VAC, 7mA, IP65, 128mm Ext. Depth
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.206,49 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL94707
Adaugă la favorite0
Descriere
YA50/N/RF/WR este un semnal auditiv industrial cu un incintă din ABS rezistent la foc și fixări din oțel inoxidabil. Incintă roșie împotriva flăcărilor. 32 de tonuri selectabile în conformitate cu reglementările internaționale. Alarmă în 2 etape. Consum redus de curent. Robust, fiabil și simplu de instalat. Aplicații în automatizare și controlul proceselor industriale.
Clifford and Snell - YA50/N/RF/WR - Indicator de semnal audio, industrial, cu tonuri multiple, 110dB, 230VAC, 7mA, IP65, adâncime exterioară 128mm - este un produs de înaltă calitate destinat utilizării în domeniul industrialelor. Cu o carcasă din ABS ignifug și fixare din oțel inoxidabil, acest Indicator audio este proiectat pentru a rezista în medii dificile, asigurând o funcționare sigură și fiabilă. Dispune de 32 de tonuri selecționabile care respectă normele internaționale, fiind ideal pentru aplicații de automatizare și control al proceselor industriale. Cu un consum redus de curent, acest dispozitiv oferă un nivel ridicat de sunet de 110dB, asigurând o avertizare eficientă în medii zgomotoase sau cu condiții de lucru intense. Cu o temperatură de operare cuprinsă între -35 °C și 66 °C, precum și o evaluare IP65, este potrivit pentru utilizare în diverse condiții de mediu. Cu o alimentare la 230VAC și dimensiuni compacte (128mm adâncime exterioară), acest dispozitiv este ușor de instalat și poate fi integrat în diverse aplicații industriale. Robust și fiabil, acest Indicator audio este soluția perfectă pentru a asigura avertizarea și semnalizarea eficientă în medii industriale exigente.
Detalii produs
CL94707

Fișă produs

Consum curent
7 mA
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
66 °C
Adâncime exterioară
128 mm
Temperatura de operare Min
-35 °C
Evaluare IP/NEMA
IP65
Tensiune de alimentare VAC
230 V
Nivelul sunetului SPL
110 dB
Tonuri
Tonuri multiple

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

10 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare