Categorii

Vezi si alte recomandari

CLIFFORD AND SNELL - FL40/D50/A/RN - Visual Signal Indicator, Industrial, Amber, Flashing, 24VDC, IP65, 81mm Height

CLIFFORD AND SNELL - FL40/D50/A/RN - Visual Signal Indicator, Industrial, Amber, Flashing, 24VDC, IP65, 81mm Height
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
648,30 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL94491
Adaugă la favorite0
Descriere
FL40/D50/A/RN este un bliț cu xenon cu alarmă vizuală cu evaluare continuă. Are un corp din plastic ABS ignifug și o lentilă din plastic policarbonat ignifug de culoare ambră. Toate unitățile sunt furnizate separat de cutia din spate pentru ușurința instalării. Cutia din spate trebuie montată cu cele două intrări pentru cablu în partea de sus sau de jos. Cutia din spate trebuie montată pe o suprafață destul de plată sau pe o cutie de distribuție standard, folosind oricare dintre găurile de montare interioare. Este furnizată o garnitură, în cazul în care suprafața este neregulată sau dacă unitatea va fi utilizată în condiții de umezeală. Pentru a menține integritatea etanșeității, cablul trebuie montat folosind un gland etanș adecvat. Instalarea este finalizată prin fixarea balizei pe cutia din spate cu șuruburile furnizate. Bază normală roșie Intensitate ridicată a blițului Vizibilitate 360° Fiabil și simplu de instalat Completează sistemul de alarmă sonoră Montare încastrată Energie Flash 5-joule Aplicații Automatizare și control de proces, Semnalizare.
Clifford and Snell FL40/D50/A/RN este un indicator vizual de semnalizare industrial de culoare ambră, cu funcție de bliț. Acesta este echipat cu un xenon stroboscopic de putere continuă, având o carcasă din plastic ABS ignifug și o lentilă din plastic policarbonat ignifug, de culoare ambră. Unitățile sunt livrate separat de cutia din spate pentru o instalare ușoară. Cutia din spate trebuie montată cu cele două intrări pentru cablu în partea de sus sau de jos. Aceasta trebuie fixată pe o suprafață relativ plană sau pe o cutie de cabluri standard, utilizând oricare dintre găurile de montare interioare. Un garnet este furnizat, în cazul în care suprafața este neregulată sau dacă unitatea va fi folosită în condiții umede. Pentru a menține integritatea etanșării la intemperii, cablul trebuie montat cu ajutorul unei garnituri etanșe adecvate. Instalarea se completează prin fixarea farului pe cutia din spate cu șuruburile furnizate. Baza roșie normală înalță intensitatea rapidă de 360° Fiabilitate și ușurință de instalare Complementează sistemul de alarmă auditivă Bază de montaj încastrată Energia de flash de 5 jouli Aplicații: Automatizare și controlul proceselor, Semnalizare. Caracteristici: Gamă de produse: Adaptor Multicomp Pro RJ45, Înălțime exterioară: 81 mm, Temperatura de operare Max: 66 °C, Tensiune de alimentare VDC: 24 V, Tipul semnalului vizual: Intermitent, Strobe, Culoarea lentilei modulului: Chihlimbar, Temperatura de operare Min: -35 °C, Evaluare IP/NEMA: IP65.
Detalii produs
CL94491

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
66 °C
Înălțime exterioară
81 mm
Temperatura de operare Min
-35 °C
Evaluare IP/NEMA
IP65
Tensiune de alimentare VDC
24 V
Tipul semnalului vizual
Intermitent, Strobe
Culoarea lentilei modulului
Chihlimbar

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare