Categorii

Vezi si alte recomandari

CLEVER LITTLE BOX - MIGRIP-HDMI-5 - Audio / Video Cable Assembly, HDMI Plug, HDMI Plug, 16.4 ft, 5 m, Black

CLEVER LITTLE BOX - MIGRIP-HDMI-5 - Audio / Video Cable Assembly, HDMI Plug, HDMI Plug, 16.4 ft, 5 m, Black
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
365,88 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70393
Adaugă la favorite0
Descriere
MIGRIP-HDMI-5 este un ansamblu de cablu audio/video de 5m cu mufă HDMI blocabilă MiGRIP și o mantie neagră. Aplicațiile includ industria, electronica de consum, audio, imagistică, video și viziune.
Produsul Clever Little Box - MIGRIP-HDMI-5 este un cablu audio / video de 5 metri, cu mufă HDMI cu blocare MiGRIP și o jachetă neagră. Acest cablu este ideal pentru utilizări în domeniul industrial, electronice de consum, audio, imagine, video și viziune. MIGRIP-HDMI-5 este fabricat pentru a oferi o conexiune sigură și de înaltă calitate între dispozitivele HDMI. Cu o lungime de 5 metri (16.4 ft), acest cablu este perfect pentru a conecta dispozitivele situate la distanțe mai mari. Caracteristicile produsului includ un adaptor Multicomp Pro RJ45, lungimea cablului de 5 metri, culoarea jachetei neagră, conectori de tip mufă HDMI la ambele capete și un design durabil pentru o utilizare îndelungată. Cu Clever Little Box - MIGRIP-HDMI-5, puteți fi sigur că veți beneficia de o transmitere de date de înaltă calitate și o conexiune sigură între dispozitivele dvs. HDMI. Acest cablu este perfect pentru utilizarea în diverse aplicații, de la lucru la domiciliu la evenimente speciale, fiind un accesoriu versatil și de încredere. Cu Clever Little Box - MIGRIP-HDMI-5, veți experimenta o calitate superioară a imaginii și a sunetului, fără interferențe sau pierderi de semnal. Investiția în acest cablu de înaltă calitate va aduce o valoare adăugată echipamentului dvs. electronic și vă va asigura o experiență multimedia de neegalat.
Detalii produs
CL70393

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Lungimea cablului - metric
5 m
Lungimea cablului - Imperial
16.4 ft
Tip conector B
Mufă HDMI
Tip conector A
Mufă HDMI
Culoarea jachetei
Negru
Conector la conector
Mufă HDMI la mufa HDMI

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare