Categorii

Cap Jumper Alb 2.54mm

Cap Jumper, de asemenea cunoscut sub numele de bloc de scurtcircuit, care este o componentă de activitate constând din sfera plastică izolatoare din exterior și materialul conductiv interior. 

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
0,25 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL768
Adaugă la favorite2
Descriere

Cap Jumper, de asemenea cunoscut sub numele de bloc de scurtcircuit, care este o componentă de activitate constând din sfera plastică izolatoare din exterior și materialul conductiv interior. Este folosit în principal ca un mic comutator pentru controlul curentului pe o placă de circuite, de asemenea, poate fi folosit pentru a conecta doi pini jumper.

Caracteristici tehnice:

  • Culoare: Alb
  • Dimensiune: 2.54mm
Detalii produs
CL768

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare