Categorii

Vezi si alte recomandari

Cablu Micro HDMI la HDMI, 1M

Cablu micro HDMI pentru Raspberry Pi care a fost proiectat pentru a maximiza performanțele și funcționalitatea păcilor Raspberry Pi. 

Universal
Expediere în 24h
Zona Import: Europa
21,52 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL1014
Adaugă la favorite13
Descriere

Cablu micro HDMI pentru Raspberry Pi care a fost proiectat pentru a maximiza performanțele și funcționalitatea păcilor Raspberry Pi. Conectorul Micro HDMI acceptă noul Raspberry Pi 4 Model B și permite conectarea la un monitor HDMI standard. Respectă cele mai recente standarde HDMI V2.0 pentru a susține ieșirea video 4K de la noul Raspberry Pi 4 Model B.

Caracteristici Tehnice:

  • 1m Lungime totală
  • Standardele HDMI 2.0 acceptă video de 4K la 60Hz
  • Conectori placați cu nichel
Detalii produs
CL1014

Fișă produs

Tip accesoriu
Cabluri

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu