Categorii

Vezi si alte recomandari

BROADCOM - SP000063855 - Fiber Optic Receiver, 650 nm, 20 m

BROADCOM - SP000063855 - Fiber Optic Receiver, 650 nm, 20 m
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
199,27 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL83317
Adaugă la favorite0
Descriere
SP000063855 este o diodă receptor digitală de 650nm pentru transmisii simple de date optice cu fibră optică din polimer. Aceasta include un fotodetector cu circuit integrat și oferă un semnal de ieșire TTL. Viteza maximă este de 5MBd. Carcasa V permite cuplarea ușoară a fibrei optice de plastic de 2,2 mm fără conectorizare prin intermediul unui șurub de blocare axial. Ieșire TTL Lentilă micromoldată pentru cuplare eficientă in housandle de lumină pentru trestre încrucișate superioare Auto inserabile și sudabile cu undă Aplicații industriale, comunicare și rețele, iluminare, electronice de consum.
Broadcom SP000063855 este un receptor optic cu fir 650 nm, cu o lungime de transmisie a datelor de 20 de metri, proiectat pentru transmiterea simplă a datelor optice folosind fibra optica polimerică. Acesta include un fotodetector cu circuit integrat și oferă un semnal de ieșire TTL. Viteza maximă este de 5MBd. Carcasa tip V permite cuplarea ușoară a fibrei optice plastice de 2.2mm, fără conectori, prin intermediul unui șurub de blocare axial. Receptorul se remarcă prin ieșire TTL, lentilă mică pentru cuplarea eficientă, carcasă etanșă la lumină pentru un crosstalk superior, fiind potrivit pentru aplicații industriale, de comunicații și rețele, iluminat și electronice de consum. Caracteristicile produsului includ adaptor Multicomp Pro RJ45, lungimea undei de 650 nm, distanța de transmisie a datelor de 20 de metri. Broadcom SP000063855 este ideal pentru utilizatorii care caută un receptor optic de înaltă calitate și performanță pentru transmiterea datelor optice în diverse aplicații. Cu o construcție solidă, acest produs oferă o soluție fiabilă și eficientă pentru cerințele de transmitere a datelor optice.
Detalii produs
CL83317

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Lungime de undă Tip
650 nm
Distanța de transmisie a datelor
20 m

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare