Categorii

Vezi si alte recomandari

BROADCOM - HDSP-H103 - 7 Segment LED Display, Red, 20 mA, 1.8 V, 4.2 mcd, 1, 14.2 mm

BROADCOM - HDSP-H103 - 7 Segment LED Display, Red, 20 mA, 1.8 V, 4.2 mcd, 1, 14.2 mm
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
60,57 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL80953
Adaugă la favorite0
Descriere
HDSP-H103 este un afișaj cu 7 segmente cu curent redus, utilizând tehnologia AlGaAs. Este proiectat pentru aplicații care necesită consum redus de energie. Acesta este testat și selectat pentru caracteristicile sale excelente de curent redus pentru a garanta că segmentele sunt potrivite la curenturi mici. Afișajul ambiental cu lumină înaltă este ideal pentru iluminare solară sau lungimi lungi ale șirului. Acest dispozitiv este excelent pentru multiplexarea lungă a șirului de cifre și are o dimensiune standard de 14,2 mm cu catod comun și zecimal la dreapta. Consum redus de energie Dimensiune standard pentru industrie Configurație standard a pinilor Aparență excelentă - Segmente uniform luminate Aplicații industriale
Broadcom - HDSP-H103 - 7 Segment LED Display este un dispozitiv cu tehnologie AlGaAs, care reprezintă soluția perfectă pentru aplicațiile ce necesită un consum redus de energie. Acesta este testat și selectat pentru caracteristicile excelente de curent redus, pentru a asigura o potrivire a segmentelor la curenturi joase. Display-ul cu lumină ambientală ridicată este ideal pentru utilizarea în lumina soarelui sau pentru lungimi mari de șiruri. Dispozitivul este excelent pentru multiplexarea șirurilor de cifre lungi și este un display comun catod dreapta cu zecimale. Consum redus de energie, dimensiuni standard în industrie, pinout standard și aspect excelent, cu segmente uniform luminate, sunt doar câteva dintre avantajele acestui produs. Printre aplicațiile recomandate se numără cele din domeniul industrial. Caracteristicile includ o gamă largă de produse, conexiune comună cu catod, intensitate luminoasă de 4.2 mcd, curent direct de 20 mA, un număr de cifre/alfabet de 1, dimensiunea caracterului de 14.2 mm, tensiune directă de 1.8 V și culoare LED roșie. Broadcom - HDSP-H103 - 7 Segment LED Display este soluția perfectă pentru nevoile dvs. de afișare în aplicații industriale. Profitați de avantajele acestui produs și îmbunătățiți performanța sistemului dvs. cu acest display de înaltă calitate.
Detalii produs
CL80953

Fișă produs

Culoare Led
Red
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Intensitate luminoasă
4.2 mcd
Curent direct Dacă
20 mA
Tensiune directă
1.8 V
Conexiune comună
Catod comun
Număr de cifre / Alfa
1
Dimensiunea caracterului
14.2 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare