Categorii

Vezi si alte recomandari

BROADCOM - HDSP-A22C - Alphanumeric LED Display, Red, 20 mA, 2, 13.7 mm, 1.9 V

BROADCOM - HDSP-A22C - Alphanumeric LED Display, Red, 20 mA, 2, 13.7 mm, 1.9 V
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
63,72 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL82446
Adaugă la favorite0
Descriere
Ecran alfanumeric dual-digit de 13.7mm potrivit pentru utilizare în mașini de jocuri, terminale de punct de vânzare, scanere, afișaje electronice și automate de răspuns. Disponibil în culoarea roșie. Ambalaj compact. Segmentele luminate uniform. Suprafață gri pentru contrast optim. Punct zecimal pe partea dreaptă.
Broadcom HDSP-A22C este un display LED alfanumeric dual-digit de 13.7mm, perfect pentru utilizare în mașinile de jocuri, terminalele de vânzare, scanere, afișaje electronice și automatele de răspuns. Disponibil în culoarea roșie, acest display compact oferă segmente uniform iluminate și o suprafață gri pentru un contrast optim. Este echipat cu un punct zecimal în partea dreaptă și poate afișa 14 segmente de caractere. Cu o lățime de afișare de 25.2 mm și o înălțime de 21 mm, acest display se remarcă prin claritatea și vizibilitatea afișării. Cu o tensiune de alimentare de 1.9V și un curent direct de 20mA, este eficient din punct de vedere energetic. Display-ul are 2 caractere alfanumerice, iar dimensiunea caracterului este de 13.7mm. Broadcom HDSP-A22C este potrivit pentru diverse aplicații care necesită afișarea clară a informațiilor, cum ar fi afișarea scorului într-un joc, prețul unui produs într-un magazin sau numărul de pagini într-un scanner. Cu o construcție durabilă și o performanță fiabilă, acest display LED este o alegere excelentă pentru orice proiect electronic care necesită o afișare alfanumerică de înaltă calitate.
Detalii produs
CL82446

Fișă produs

Culoare Led
Red
Tensiunea de alimentare
1.9 V
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Curent direct Dacă
20 mA
Număr de cifre / Alfa
2
Dimensiunea caracterului
13.7 mm
Format de caractere
14 segmente
Lățimea zonei de afișare
25.2 mm
Înălțimea zonei de afișare
21 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

8 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare