Categorii

Vezi si alte recomandari

BROADCOM - AFBR-5972BZ - Fiber Optic Transceiver, 650 nm, 3.3 V, 250 Mbaud

BROADCOM - AFBR-5972BZ - Fiber Optic Transceiver, 650 nm, 3.3 V, 250 Mbaud
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
332,38 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL102451
Adaugă la favorite0
Descriere
Broadcom AFBR-5972BZ este un transceiver optic de înaltă performanță, cu o rată de date maximă de 250 Mbaud, perfect pentru aplicații de comunicații optice. Astfel, acest dispozitiv este ideal pentru transmiterea de date în rețelele moderne, asigurând o conexiune rapidă și fiabilă. Transceiverul este compatibil cu adaptorul Multicomp Pro RJ45, amplificând eficiența și versatilitatea acestuia în diferite tipuri de rețele. Lungimea de undă de 650 nm asigură o transmisie eficientă a datelor, în timp ce tensiunea de alimentare de 3.3 V îl face ușor de integrat în diferite sisteme. Cu Broadcom AFBR-5972BZ, vei beneficia de o calitate superioară a transmisiei de date, cu viteze ridicate și o stabilitate remarcabilă, consolidând performanța rețelei tale și asigurând o comunicare eficientă în mediile optice.
Detalii produs
CL102451

Fișă produs

Tensiunea de alimentare
3.3 V
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Lungime de undă Tip
650 nm
Rata de date max
250 Mbaud

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

7 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare