Categorii

Vezi si alte recomandari

BROADCOM - AFBR-2419TZ - Fiber Optic Receiver, Miniature Link, ST Port, 820 nm, 50 Mbps, 3 km

BROADCOM - AFBR-2419TZ - Fiber Optic Receiver, Miniature Link, ST Port, 820 nm, 50 Mbps, 3 km
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
263,76 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL95979
Adaugă la favorite0
Descriere
AFBR-2419TZ este un receptor optic cu fir cu o capacitate de 50MBd, cu port roscat ST. Receptorul este proiectat să funcționeze cu transmitatoarele optice în fibră Avago Technologies HFBR-14xxZ/-1712TZ și cu cablurile de sticlă cu fibră multimod. Cuplarea constantă în receptor este asigurată de sistemul optic cu lentilă. Ieșirea receptorului este un semnal digital CMOS/TTL. Acesta conține un circuit integrat cu fotodiodă care convertește direct semnalul optic de intrare într-un semnal digital de ieșire fără a fi necesare circuite externe suplimentare. Datorită designului său integrat, receptorul are o rezistență foarte mare la EMC. Se poate obține un interval dinamic larg și o sensibilitate mare pe parcursul temperaturii. Rată de date tipică variază de la 100kBd la 50MBd. Un monitor (RSSI) care furnizează un curent de ieșire proporțional cu puterea medie a luminii de intrare. Transmiterea datelor la rate de semnal de la 100kBd până la 50MBd. Diodă PIN integrată și circuit integrat de digitalizare cu logică de ieșire CMOS/TTL Receptor cu operare la tensiuni de alimentare de 3.3V și 5V Distanță de până la 3km cu cablu de sticlă cu fibră multimod Compatibil cu standardul 10Base-FL Interval de temperatură de operare de la -40 la 85°C Aplicații: Computere și periferice de calculator, fibre optice, industriale.
Broadcom AFBR-2419TZ este un receptor optic cu fibră optică de 50MBd, compact, cu port ST filetat. Acest receptor este proiectat pentru a funcționa cu transmițătoarele cu fibră optică Avago Technologies HFBR-14xxZ/-1712TZ și cablurile de sticlă multimod. Cuplarea constantă în receptor este asigurată de sistemul optic cu lentilă. Ieșirea receptorului este un semnal digital CMOS/TTL. Acesta conține un cip cu fotodiodă integrată care convertește direct semnalul optic de intrare într-un semnal de ieșire digital fără a fi necesară utilizarea unor circuite externe suplimentare. Datorită designului său integrat, receptorul are o rezistență foarte bună la EMC. Se poate obține o gamă largă de dinamică a receptorului și o sensibilitate ridicată la temperatură. Rata de date variază în mod normal de la 100kBd la 50MBd. Un monitor (RSSI) care furnizează un curent de ieșire proporțional cu puterea medie a luminii de intrare. Transmisia datelor la viteze de semnal de la 100kBd până la 50MBd Diodă PIN integrată și cip digitalizator cu logica de ieșire CMOS/TTL Recepție la distanțe de până la 3 km cu cablu de sticlă multimod Compatibil cu standardul 10Base-FL Alimentare cu tensiuni de 3,3V și 5V Rată de temperatură de operare de la -40 până la 85°C Aplicații: Calculatoare și periferice, fibre optice, industriale. Caracteristici: Rata maximă de date: 50 Mbps, Gamă de produse: Adaptor Multicomp Pro RJ45, Lungimea de undă tip: 820 nm, Distanță de transmitere a datelor: 3 km.
Detalii produs
CL95979

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Lungime de undă Tip
820 nm
Rata de date max
50 Mbps
Distanța de transmisie a datelor
3 km

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare