Categorii

Vezi si alte recomandari

BROADCOM - 5082-7653 - 7 Segment LED Display, Red, 20 mA, 2.1 V, 1.115 mcd, 1, 10.9 mm

BROADCOM - 5082-7653 - 7 Segment LED Display, Red, 20 mA, 2.1 V, 1.115 mcd, 1, 10.9 mm
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
60,21 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL79607
Adaugă la favorite0
Descriere
5082-7653 este un afișaj cu 7 segmente cu LED 7.6mm, cu catod comun și punct zecimal dreapta proiectat pentru distanțe de vizualizare de până la 3 și 5m. Acest dispozitiv utilizează un pachet și pin-out de dimensiuni standard din industrie. Aspectul caracterului excelent, segmente iluminate uniform cu un unghi de vizualizare de ± 50°, suprafață superioară roșie, flexibilitate de proiectare, cifre unice, punct zecimal la stânga sau la dreapta și caracter de supraîncărcare de ±1. Utilizarea categoriilor similare oferă un afișaj uniform cu o ieșire luminată ridicată, un curent de vârf ridicat și este excelent pentru multiplexare pe șiruri de cifre lungi. Vizibil în lumina soarelui. Aplicații: Imagistică, video și viziune, dispozitive portabile.
Broadcom-5082-7653 este un afișaj LED cu 7 segmente, de culoare roșie, cu o lungime de 7,6 mm și cu punct zecimal poziționat la dreapta, proiectat pentru vizualizarea la distanțe de până la 3 și 5m. Acest dispozitiv utilizează un pachet și conexiuni standard din industrie. Caracteristicile sale includ o apariție a caracterelor excelentă, segmente iluminate uniform, un unghi de vizionare de ±50°, o suprafață superioară roșie, flexibilitate în design, cifre individuale, punct zecimal la stânga sau la dreapta, un caracter pentru depășire de ±1 și utilizarea categoriilor similare asigură un afișaj uniform. Afișajul dispune de o ieșire mare de lumină, un curent vârf mare și este excelent pentru multiplexarea unor șiruri lungi de cifre. Este vizibil în lumina soarelui și este potrivit pentru aplicații precum imagistica, video, viziune și dispozitive portabile. Caracteristicile tehnice includ un adaptor Multicomp Pro RJ45, conexiunea catodului comun, o intensitate luminoasă de 1.115 mcd, un curent direct de 20 mA, un singur număr/alfa, o dimensiune a caracterului de 10.9 mm, o tensiune directă de 2.1 V și culoarea LED-ului este roșie. Broadcom-5082-7653 este un produs de înaltă calitate, ideal pentru aplicații care necesită un afișaj LED cu performanțe optime și fiabilitate.
Detalii produs
CL79607

Fișă produs

Culoare Led
Red
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Intensitate luminoasă
1.115 mcd
Curent direct Dacă
20 mA
Tensiune directă
2.1 V
Conexiune comună
Catod comun
Număr de cifre / Alfa
1
Dimensiunea caracterului
10.9 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare