Categorii

Vezi si alte recomandari

BRIDGETEK - CLEO35A - TFT Display Shield, 3.5", CleO35 Module, Arduino Development Boards

BRIDGETEK - CLEO35A - TFT Display Shield, 3.5", CleO35 Module, Arduino Development Boards
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
716,58 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL68081
Adaugă la favorite0
Descriere
BRIDGETEK - CLEO35A - TFT Display Shield este un modul inovator ce oferă un ecran TFT de 3.5 inch și un modul CleO35 încorporat, perfect compatibil cu plăcile de dezvoltare Arduino. Cu o rezoluție de 320x480 pixeli, acest display vibrant permite afișarea clară a informațiilor și a imaginilor. Modulul CleO35 facilitează interacțiunea utilizatorului cu dispozitivul, oferind un touch screen rezistent și precis. Acest shield este ideal pentru proiectele de dezvoltare ce necesită afișare grafică și interacțiune cu utilizatorul, cum ar fi proiectele de IoT sau de robotică. Conectarea este simplă și rapidă, fără a necesita cunoștințe avansate de programare sau de electronica. Cu BRIDGETEK - CLEO35A - TFT Display Shield, vei putea crea proiecte inovatoare și interactive în mod ușor și eficient.
Detalii produs
CL68081

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare