Categorii

Bluetooth XBee HC-06

Modulul Bluetooth Bee cu design XBEE, compact, compatibil cu baza de extindere XBEE pentru o varietate de sisteme microcontroler de 3,3V, modulele pot utiliza setul de comandă AT setat de master-slave, rata baud, parola de asociere, informația utilizatorului, baud implicit rata: 38400, modul slave implicit, perechea 1234.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
35,70 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL851
Adaugă la favorite1
Descriere

Modulul Bluetooth Bee cu design XBEE, compact, compatibil cu baza de extindere XBEE pentru o varietate de sisteme microcontroler de 3,3V, modulele pot utiliza setul de comandă AT setat de master-slave, rata baud, parola de asociere, informația utilizatorului, baud implicit rata: 38400, modul slave implicit, perechea 1234. Vine cu o antenă eficientă la bord, expusă, astfel încât calitatea semnalului să fie mai bună pe distanța mai mari, seria transparentă, poate fi asociată cu o varietate de adaptoare Bluetooth, folosind telefonul Bluetooth. Designul prietenos pentru a facilita dezvoltarea secundară. Nu utilizați niciodată o sursă de alimentare mai mare de 3,3 V, vă poate distruge modulul.

Caracteristici tehnice:

  • Modulul Bluetooth HC-06
  • Modulul utilizează o sursă de alimentare de 3.3V.
  • Rata baud: 38400
  • Dimensiune: 34mm x 25mm
  • Temperatură de operare: -40°C până la 85°C
Detalii produs
CL851

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare