Categorii

BitScope Micro Model 5

Modelul BitScope Micro Model 5 este primul domeniu de semnale mixte din lume care folosește un puternic analizor de protocoale logice, generator de undă și model, analizor de spectru și înregistrator de date cu un USB rezistent la apă. 

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
313,46 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL577
Adaugă la favorite1
Descriere

Modelul BitScope Micro Model 5 este primul domeniu de semnale mixte din lume care folosește un puternic analizor de protocoale logice, generator de undă și model, analizor de spectru și înregistrator de date cu un USB rezistent la apă. Este programabil de către utilizator, captează simultan semnalele digitale și analogice la turație ridicată de 12k și poate transmite continuu direct pe disc. BitScope Micro este compatibil cu Raspberry Pi, Windows, Mac OS X și Linux pe x86 și ARM. Este perfect pentru testare si masurare.

Aces model de la BitScope vine cu multe caracteristici și funcții, cum ar fi:  Dublu canal digital de stocare osciloscop, Rezoluție analogică de 12 biți și afișarea în formă de undă în timp real, Capturează simultan SPI, CAN, I2C, UART și sincornizare logică, rezolvând probleme complexe de control al sistemului, Afișează forme de undă analogice și spectrele lor simultan în timp real, Generează o formă de undă arbitrară, captează simultan semnale analogice și digitale, Permite crearea de modele programabile de logică și / sau protocol, Puteți înregistra pe disc tot ce BitScope poate captura, permițând reluarea offline și analiza formei de undă, Poate fi programat în următoarele limbaje C / C ++, Python, VM API.

12 bit analogue sample resolution and high speed real-time waveform display

Software-ul și ghidurile de utilizare sunt incluse și trebuie descărcate de pe bitscope.com ( ele nu se află  în pachet).

Pachetul include: Un set de 10 sonde de testare cu clești de prindere, O pereche de terminatoare analogice, Un card de conexiune, Cablu USB și un adaptor cu port BNC.

Manual de utilizare!

 

Caracteristici tehnice:

 • Intrări analogice: 2 (Coaxial)
 • Intrări analogice (auxiliare): 2
 • Intrări logice (3.3 / 5V): 6
 • Canale comparative: 2(prin CH-A & CH-B)
 • Generator de forme: 1 (prin L4)
 • Impedanță de intrare (analogică): 1 MΩ / 20 pF
 • Impedanță de intrare (digitală):  100 kΩ / 5 pF
 • Interval de tensiune (direct):  -7.5 V ~ +10.8 V
 • Intervalul de tensiune (scalat): -75 V ~ +108 V
 • Nu necesită alimentare
 • Temperatura de Operare: 0 ºC - 40 ºC
Detalii produs
CL577

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare