Categorii

Vezi si alte recomandari

BELDEN - 9535 - Multicore Cable, Computer, EIA RS-232, Per Metre, Screened, 5 Core, 24 AWG

BELDEN - 9535 - Multicore Cable, Computer, EIA RS-232, Per Metre, Screened, 5 Core, 24 AWG
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
35,18 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL80675
Adaugă la favorite0
Descriere
9535 este un cablu de calculator cromat cu 5 conductoare cu izolație semi-rigidă din PVC, conductori din cupru stagnat și manta din PVC. Cablul de calculator are un scut exterior din bandă Beldfoil® din aluminiu-poliester (acoperire de 100%). CPR: încă ne Calificat 33pF/ft Capacitate nominală între conductori 65pF/ft Capacitate nominală între un conductor și alt conductor și ecran 1.75A/conductor la 25°C Curent maxim recomandat -30 până la +80°C Interval de temperatură de operare Aplicații Calculatoare și periferice de calculator, Instrumentare, Audio
Belden - 9535 - Multicore Cable este un cablu multi-conductor cu 5 nuclee, proiectat pentru a fi folosit în diverse aplicații, precum calculatoare și periferice, instrumente sau echipamente audio. Cablul este acoperit cu o izolație semi-rigida de PVC și are conductori de cupru estanșat și o mantie din PVC. Un element important al acestui cablu este ecranarea sa realizată cu ajutorul foliei de aluminiu Beldfoil®, care înconjoară complet conductorii și oferă o protecție excelentă împotriva interferențelor externe. De asemenea, cablul este ecranat cu o împletitura de sarma pentru o protecție suplimentară împotriva interferențelor electro-magnetice. Cablu Belden - 9535 - Multicore este proiectat pentru temperaturi de funcționare cuprinse între -30 și +80°C, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare în diverse condiții de mediu. De asemenea, cablul este conceput pentru a suporta un curent maxim recomandat de 1.75A per conductor la 25°C. În plus, cablul are o capacitanta nominala redusa între conductori și între conductorii și mantie, ceea ce asigura o transmitere eficienta a semnalului. Pentru a fi folosit în siguranta, cablul vintage de Belden trebuie să fie încă clasificat în conformitate cu CPR (Regulamentul Produselor de Constructii). În concluzie, Belden - 9535 - Multicore este o soluție fiabilă și de calitate pentru cablarea sistemelor informatice, a echipamentelor de testare sau a sistemelor audio și de instrumentație. Prin compoziția sa solidă și caracteristicile tehnice de încredere, acest cablu asigură o performanță superioară și o funcționare fără erori.
Detalii produs
CL80675

Fișă produs

Voltaj
300 V
Diametru extern
4.8 mm
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Culoarea jachetei
Crom
Nr. de nuclee
5 Miez
Ecartament de sârmă
24 AWG
Material conductor
Cupru conservat
Material jachetă
PVC
Număr de șuvițe max x dimensiunea șuvițelor
7 x 32AWG
Ecranarea cablului
Ecranată

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare