Categorii

Vezi si alte recomandari

BEHA-AMPROBE - TMD-56 - Thermometer, K/J/T/E/R/S/N Type, 241.3 mm, 157.98 mm, 76.2 mm

BEHA-AMPROBE - TMD-56 - Thermometer, K/J/T/E/R/S/N Type, 241.3 mm, 157.98 mm, 76.2 mm
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.891,13 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL94981
Adaugă la favorite0
Descriere
Thermometrul Amprobe TMD-56 oferă capacități de înregistrare multiplă pentru a monitoriza și urmări temperaturile împreună cu o funcție de descărcare pe calculator prin USB. Acest model cu două intrări permite măsurarea ușoară a temperaturii de supraîncălzire și sub-răcire precum și măsurătorile de decupare și în temperatură. Ecranul cu iluminare din spate afișează triplu. Memorie încorporată: 16 seturi, Maximum 16000 de puncte de date Înregistrare de date: 256 de probe cu date în timp real pe canal. Recuperare ușoară a datelor cu tastele sus și jos: T1, T2, T1-T2, Timp și Locație a memoriei. Ajustare compensare termocupluri REC, MAX, MIN, MAX-MIN, medie, zero relativ și funcții HOLD Rezoluție 0,1°C/1°C, 0,1°F/1°F Avertizare sonoră cu setare Hi/Lo Interval de înregistrare selectabil de utilizator Ceas în timp real cu calendar Conținut Modul wireless USB, cablu USB și CD cu software, manual de utilizare, termocuplu tip K & baterii (instalate).
BEHA-AMPROBE - TMD-56 - Termometru, tipuri K/J/T/E/R/S/N, 241.3 mm, 157.98 mm, 76.2 mm Amprobe TMD-56 este un termometru care oferă capacități de înregistrare multiplă pentru a monitoriza și urmări temperaturile, împreună cu o caracteristică de descărcare a datelor pe computer via USB. Acest model cu două intrări permite o măsurare ușoară a temperaturii de supraîncălzire și sub-răcire, precum și măsurători în și afară. Caracteristicile produsului includ un afișaj cu triplă iluminare din spate, memorie internă pentru 16 seturi, înregistrare a datelor cu 256 de eșantioane pe canal, recuperare ușoară a datelor folosind tastele sus și jos, ajustare a offset-ului termocuplului, funcții de înregistrare precum REC, MAX, MIN, MAX-MIN, medie, zero relativ și funcție HOLD. Rezoluția este de 0.1°C/1°C, 0.1°F/1°F, iar termometrul are și un ceas în timp real cu calendar. În pachetul produsului se regăsește un modul wireless USB, cablu USB și CD-ul cu software-ul, manualul de utilizare, doi termocupluri de tip K și baterii instalate. Cu o gamă largă de funcții și o construcție compactă, termometrul BEHA-AMPROBE - TMD-56 este un instrument versatil și practic pentru măsurarea rapidă și precisă a temperaturilor în diverse aplicații industriale sau de uz casnic.
Detalii produs
CL94981

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Înălțime exterioară
241.3 mm
Lățimea exterioară
157.98 mm
Adâncime exterioară
76.2 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare