Categorii

Vezi si alte recomandari

BEHA-AMPROBE - TMD-53 - Thermometer, K/J Type, 241.3 mm, 157.98 mm, 76.2 mm

BEHA-AMPROBE - TMD-53 - Thermometer, K/J Type, 241.3 mm, 157.98 mm, 76.2 mm
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.407,84 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL97575
Adaugă la favorite0
Descriere
BEHA-AMPROBE - TMD-53 este un termometru de tip K/J, ideal pentru măsurarea temperaturii în diverse aplicații. Cu o înălțime exterioară de 241.3 mm, adâncime exterioară de 76.2 mm și o lățime exterioară de 157.98 mm, acest produs este compact și ușor de manevrat. Cu ajutorul acestui termometru, puteți monitoriza rapid și precis temperatura în diferite medii sau echipamente, asigurându-vă că procesele se desfășoară corect și în condiții optime. Fiind parte din gama de produse Beha-Amprobe, TMD-53 se remarcă prin calitatea și precizia măsurătorilor sale, fiind un instrument de încredere pentru profesioniști din diverse domenii. Cu funcții avansate și un design ergonomic, acest termometru este un instrument indispensabil în activitățile de monitorizare a temperaturii.
Detalii produs
CL97575

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Înălțime exterioară
241.3 mm
Lățimea exterioară
157.98 mm
Adâncime exterioară
76.2 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare