Categorii

Vezi si alte recomandari

AUER SIGNAL - 910793405 - Foot Adapter, Aluminium, 250mm, Auer Signal Modul-Perfect 70 Series Signal Towers

AUER SIGNAL - 910793405 - Foot Adapter, Aluminium, 250mm, Auer Signal Modul-Perfect 70 Series Signal Towers
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.316,85 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL100202
Adaugă la favorite0
Descriere
Foot Adapter pentru turnurile de semnalizare Auer Signal Modul-Perfect 70 Series este un accesoriu robust și durabil, fabricat din aluminiu de înaltă calitate. Cu o lungime de 250mm, acest adaptor pentru picior permite instalarea ușoară și sigură a turnurilor de semnalizare în diverse aplicații industriale. Designul său ergonomic și funcțional asigură o fixare stabilă și sigură a turnurilor, evitând astfel riscul de deteriorare sau cădere. Produsul face parte din gama de produse Bit de driver Multicomp Pro, cunoscută pentru calitatea și fiabilitatea sa. Cu ajutorul acestui foot adapter, montarea și utilizarea turnurilor de semnalizare devin mai simple și mai eficiente, contribuind la îmbunătățirea siguranței și eficienței în mediul industrial. Acest accesoriu este o soluție convenabilă și practică pentru orice tip de aplicație care necesită semnalizare vizuală.
Detalii produs
CL100202

Fișă produs

Gamă de produse
Bit de driver Multicomp Pro

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare