Categorii

Vezi si alte recomandari

AUER SIGNAL - 850590910 - Flat Gasket, Auer Signal RDMHP/RCDM/RCMM/RDC/RDM/RMM/RWD Series LED Multifunction Beacons

AUER SIGNAL - 850590910 - Flat Gasket, Auer Signal RDMHP/RCDM/RCMM/RDC/RDM/RMM/RWD Series LED Multifunction Beacons
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
88,08 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL100178
Adaugă la favorite0
Descriere
Flat Gasket AUER SIGNAL - 850590910 este un element cheie din gama de produse Bit de driver Multicomp Pro, creat special pentru beacon-urile LED din seria RDMHP/RCDM/RCMM/RDC/RDM/RMM/RWD de la Auer Signal. Cu o construcție durabilă și rezistentă la condițiile de lucru dificile, acest garnisaj plat asigură siguranța și protecția optimă a beacon-ului LED multifuncțional. Cu o instalare simplă și rapidă, acest produs este proiectat pentru a oferi o etanșare perfectă și pentru a preveni orice posibile scurgeri sau deteriorări ale echipamentului. Asigurând o fixare stabilă și sigură a beacon-ului în locația sa, acest garnisaj plat este un accesoriu indispensabil pentru întreținerea și funcționarea corectă a sistemelor de semnalizare. Optează pentru calitate și eficiență cu Flat Gasket AUER SIGNAL - 850590910!
Detalii produs
CL100178

Fișă produs

Gamă de produse
Bit de driver Multicomp Pro

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare