Categorii

Vezi si alte recomandari

AUER SIGNAL - 850535408 - Audible Base, 48V, Auer Signal RDM Series LED Multifunction Beacons

AUER SIGNAL - 850535408 - Audible Base, 48V, Auer Signal RDM Series LED Multifunction Beacons
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.171,96 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL100186
Adaugă la favorite0
Descriere
Audible Base 850535408 de la AUER SIGNAL este un produs din gama RDM Series LED Multifunction Beacons, conceput pentru a oferi un semnal auditiv puternic de avertisment. Cu o tensiune de alimentare de 48V, acest dispozitiv este extrem de eficient și fiabil. Dotat cu un bit de driver Multicomp Pro, acest Audible Base oferă un sunet clar și puternic pentru a asigura avertizarea promptă în situații de urgență. Designul compact și durabil al acestui produs face ca acesta să fie potrivit pentru o varietate de aplicații, de la industrie la construcții. Fiind creat de unul dintre liderii din industria semnalelor de avertizare, AUER SIGNAL, acest Audible Base este synonym cu calitate și performanță de încredere. Cu o instalare simplă și o operare ușoară, acest produs este alegerea ideală pentru cei care caută un semnal auditiv de încredere și durabil.
Detalii produs
CL100186

Fișă produs

Gamă de produse
Bit de driver Multicomp Pro

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare