Categorii

Vezi si alte recomandari

AUER SIGNAL - 850521900 - Metal Bracket, Auer Signal RCDM Series LED Multifunction Beacons

AUER SIGNAL - 850521900 - Metal Bracket, Auer Signal RCDM Series LED Multifunction Beacons
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
378,59 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL100219
Adaugă la favorite0
Descriere
Metal Bracket-ul AUER SIGNAL - 850521900 face parte din gama de produse Bit de driver Multicomp Pro și este special creat pentru a fi folosit cu seriile de balize LED multifuncționale RCDM de la Auer Signal. Acest suport metalic asigură o fixare sigură a balizei pe diverse suprafețe, fiind rezistent și durabil în timp. Designul său compact și robust îl face potrivit pentru utilizare în diverse aplicații industriale sau comerciale, oferind o soluție eficientă pentru semnalizarea vizuală. Cu ajutorul acestui suport, veți putea monta și poziționa baliza LED în mod convenabil și sigur, asigurând o vizibilitate maximă a semnalului emis. Fiind parte a gamei Multicomp Pro, acest metal bracket este o alegere excelentă pentru cei care caută calitate și fiabilitate în echipamentele lor de semnalizare.
Detalii produs
CL100219

Fișă produs

Gamă de produse
Bit de driver Multicomp Pro

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare