Categorii

Vezi si alte recomandari

AUER SIGNAL - 850500900 - Standard Base, Auer Signal RCDM Series LED Multifunction Beacons

AUER SIGNAL - 850500900 - Standard Base, Auer Signal RCDM Series LED Multifunction Beacons
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
320,11 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL100218
Adaugă la favorite0
Descriere
Standard Base de la AUER SIGNAL face parte din gama de produse Bit de driver Multicomp Pro, fiind o alegere excelentă pentru semnalizarea vizuală în diverse medii industriale. Acesta face parte din seria RCDM de faruri LED multifuncționale, ce oferă o înaltă eficiență energetică și o durată de viață îndelungată. Cu o construcție robustă și o rezistență ridicată la condiții extreme, Standard Base este potrivit pentru utilizare în medii cu umiditate ridicată sau temperaturi extreme. Cu un design compact, este ușor de montat și se potrivește perfect în diverse aplicații industriale. Acest produs de la AUER SIGNAL asigură o vizibilitate excelentă datorită luminii LED de înaltă intensitate, iar funcțiile multiple îl fac ideal pentru semnalizarea diverselor situații de urgență sau avertizare în medii industriale. Cu Standard Base de la AUER SIGNAL, veți avea parte de un produs fiabil și durabil, care va contribui la asigurarea siguranței în locul de muncă.
Detalii produs
CL100218

Fișă produs

Gamă de produse
Bit de driver Multicomp Pro

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare