Categorii

Vezi si alte recomandari

ATC - SLU0201 - Phase Monitoring Relay, SPDT, 10 A, Socket, Plug In, 240 VAC

ATC - SLU0201 - Phase Monitoring Relay, SPDT, 10 A, Socket, Plug In, 240 VAC
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.922,43 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL100181
Adaugă la favorite0
Descriere
SLU0201 este un monitor de fază universal cu blocare rapidă a ciclului și LED-uri de diagnosticare. Acesta oferă protecție cost-eficientă împotriva eșuărilor premature ale echipamentelor cauzate de defecțiuni de tensiune pe sisteme trifazate (Wye sau delta). Seria SLU-0201 de releu de monitorizare a fazelor cu mai multe moduri a fost concepută pentru confortul electricienilor, managerilor de mentenanță și inginerilor. Aparatul poate fi ușor ajustat pentru tensiune, procentaj dezechilibru și cerințe de întârziere a timpului pentru a proteja împotriva tensiunilor dezechilibrate sau a unei singure faze, indiferent de orice tensiuni regenerative. Atât sistemele DELTA, cât și cele WYE pot fi monitorizate. În sistemele Wye, conexiunile la neutru NU sunt necesare. Seria SLU-0201 este listată UL sub Numărul Fișierului UL E55826. Suportul de montare pe panou A (100054330) poate să fie utilizat/poate fi utilizat pentru carcasă de tip A cu 550 VAC (linie-la-linie) voltaj maxim 90 VA putere maximă, resetare automată "A" mufă cu 8 pini într-o carcasă acoperită cu LEXAN® de tip SPDT, 10A la 240VAC rezistent, 1/2 CP la 240VAC (ieșire releu) blocare de 5 cicluri, resetare a numărătorului de cicluri de 30 de minute (ciclul rapid) 13° deconectare, 12° conectare (pierdere Ø) (schimb de fază) Temperatura de operare de la 0°C la +55°C Precizia repetării este de 1% în condiții fixe Note de subsol Poate fi utilizat pentru cele mai multe aplicații cu generatoare. Nu este recomandat pentru aplicații de conducere cu frecvență variabilă.
Produsul ATC - SLU0201 - Phase Monitoring Relay este un monitor de fază universal cu blocare rapidă a ciclului și LED de diagnosticare. Acesta oferă protecție cost-eficientă împotriva defectării premature a echipamentului cauzată de defecțiunile de tensiune pe sistemele trifazate (Wye sau delta). Seria SLU-0201 este un releu de monitorizare a fazelor cu mai multe moduri, proiectat pentru confortul electricienilor, managerilor de întreținere și inginerilor. Dispozitivul poate fi ușor ajustat pentru tensiunea, procentul de dezechilibru și cerințele de întârziere pentru a proteja împotriva tensiunilor neechilibrate sau a unui fazaj unic, indiferent de orice tensiuni regenerative. Ambele sisteme DELTA și WYE pot fi monitorizate. În sistemele Wye, nu sunt necesare conexiuni la neutru. Seria SLU-0201 este listată UL sub numărul de fișier UL E55826. Suportul de montare pe panou A (100054330) poate/s-ar trebui utilizat pentru carcasa de stil A 550VAC (linie-la-linie) tensiune maximă 90VA putere maximă, resetare automată "A" mufă cu 8 pini În carcasă de acoperire cu praf LEXAN® stil SPDT, 10A la 240VAC rezistivă, 1/2 CP la 240VAC (ieșire releu) blocare a ciclului de 5 cicle, resetare a numărului de cicluri de 30 de minute (ciclu rapid) 13° cădere, 12° ridicare ("Ø-loss") (decalaj de fază) Intervalul de temperatură de operare de la 0°C la +55°C Precizia repetată este de 1% la condiție fixă Note de subsol Pot fi utilizate pentru cele mai multe aplicații de generatoare. Nu este recomandat pentru aplicațiile de frecvență variabilă. Caracteristici: Interval de monitorizare a fazei Max: 430 VAC, Gamă de produse: Bit de driver Multicomp Pro, Tensiune de comutare Max: 240 VAC, Curent de contact: 10 A, Consum de energie: 90 VA, Interval de monitorizare a fazei Min: 200 VAC
Detalii produs
CL100181

Fișă produs

Gamă de produse
Bit de driver Multicomp Pro
Contact Current
10 A
Consumul de energie
90 VA
Tensiune de comutare Max
240 VAC
Interval de monitorizare a fază Max
430 VAC
Interval de monitorizare a fazei Min
200 VAC

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

2 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare