Categorii

ASTROSYN - MY5602 - Stepper Motor, Single Shaft, Hybrid, 35.3 mm, Unipolar, 1.8 °, 8 N-cm, 760 mA
Vezi si alte recomandari

ASTROSYN - MY5602 - Stepper Motor, Single Shaft, Hybrid, 35.3 mm, Unipolar, 1.8 °, 8 N-cm, 760 mA

ASTROSYN - MY5602 - Stepper Motor, Single Shaft, Hybrid, 35.3 mm, Unipolar, 1.8 °, 8 N-cm, 760 mA
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
318,46 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL90256
Adaugă la favorite0
Descriere
Cuplu mare în dimensiuni compacte Funcționare unipolară și bipolară Greutate redusă Zgomot redus Rotor cu inerție redusă Precizie mare Unghi de pas de 1.8° Dimensiune cadru: 35x35mm
Astrosyn MY5602 este un motor pas cu pas de tip hibrid, cu o putere mare de cuplu și o dimensiune compactă, fiind ideal pentru aplicații care necesită precisie și fiabilitate. Cu un unghi de pas de 1,8 grade și un cuplu maxim de 8 N-cm, acest motor poate livra performanțe remarcabile într-un spațiu mic. Motorul este conceput pentru a funcționa atât în mod unipolar, cât și în mod bipolar, oferind flexibilitate în ceea ce privește configurația sistemului în care este folosit. Cu o evaluare curentă de 760 mA și o rezistență de 10,5 ohmi, acest motor asigură eficiență energetică și durabilitate în utilizare. Astrosyn MY5602 are o greutate redusă, iar nivelul scăzut de zgomot îl face potrivit pentru aplicații sensibile la zgomot. De asemenea, rotorul de joasă inerție și precizia ridicată îl fac ideal pentru aplicații care necesită mișcări precise și sincronizate. Cu dimensiuni compacte de 35x35mm și un diametru de arbore de 5mm, Astrosyn MY5602 este potrivit pentru aplicații în care spațiul este limitat. Fiind un motor pas cu pas cu un singur arbore, acesta oferă o soluție fiabilă și eficientă pentru diferite aplicații industriale și comerciale.
Detalii produs
CL90256

Fișă produs

Nr. fire
6
Rezistență
10.5 ohm
Lungimea axului
24 mm
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Evaluare curentă
760 mA
Tip bobină
Unipolar
Nr. de faze
Două faze
Inductanţă
4.8 mH
Diametrul arborelui
5 mm
Lungimea externă
26 mm
Cuplu max
8 N-cm
Dimensiunea motorului
35.3 mm
Unghiul pasului
1,8 °
Tip motor pas cu pas
Un singur arbore, hibrid
Inerţie
12 g-cm²

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

10 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare