Categorii

Vezi si alte recomandari

ASTROSYN - MY5002 - Stepper Motor, Single Shaft, Hybrid, 28.5 mm, Unipolar, 1.8 °, 9 N-cm, 950 mA

ASTROSYN - MY5002 - Stepper Motor, Single Shaft, Hybrid, 28.5 mm, Unipolar, 1.8 °, 9 N-cm, 950 mA
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
340,01 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL82190
Adaugă la favorite0
Descriere
Cuplu mare într-o dimensiune compactă Funcționare unipolara și bipolara Greutate redusă Zgomot redus Rotor cu inerție redusă Precizie mare Unghi de pas 1.8° Dimensiunea cadrului: 28x28mm
Astrosyn MY5002 este un motor pas cu pas de tip hibrid, cu un singur arbore și dimensiuni compacte, ce oferă un cuplu mare într-un design ușor și silențios. Motorul poate fi utilizat atât în operațiuni unipolare, cât și bipolare, permițând o flexibilitate ridicată în diverse aplicații. Cu o evaluare curentă de 950 mA, motorul MY5002 oferă un cuplu maxim de 9 N-cm, ceea ce îl face ideal pentru aplicații care necesită o precizie ridicată și un control eficient al mișcării. Cu o dimensiune a motorului de 28.5 mm și unghi de pas de 1.8°, acesta asigură o învârtire precisă și fiabilă. Cu o rezistență de 4.6 ohm și o inductanță de 2.3 mH, motorul MY5002 oferă o performanță constantă și fiabilă pe termen lung. De asemenea, inerția redusă a rotorului și zgomotul minim garantează un funcționare lină și silențioasă în diverse aplicații. Astrosyn MY5002 este un motor pas cu pas de încredere, ce se potrivește perfect atât pentru aplicații industriale, cât și pentru hobby-uri și proiecte DIY. Cu performanțe excelente și un design compact, acesta este alegerea ideală pentru cei care caută un motor de înaltă calitate, cu dimensiuni reduse și un preț accesibil.
Detalii produs
CL82190

Fișă produs

Nr. fire
6
Rezistență
4.6 ohm
Lungimea axului
24 mm
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Evaluare curentă
950 mA
Tip bobină
Unipolar
Nr. de faze
Două faze
Inductanţă
2.3 mH
Diametrul arborelui
5 mm
Lungimea externă
50.3 mm
Cuplu max
9 N-cm
Dimensiunea motorului
28.5 mm
Unghiul pasului
1,8 °
Tip motor pas cu pas
Un singur arbore, hibrid
Inerţie
18 g-cm²

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

10 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare